• sorry Willem ik vergat mijn betoog m.b.t. de externe harde schijf te ondertekenen, maar je hebt waarschijnlijk wel begrepen wie de afzender was.
    Groet,
    loek

    Gesteld op 14-8-2015 om 20:41 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Loek,

      dat had ik al begrepen. Ik snap in zo'n situatie ook wel dat je daar even niet aan hebt gedacht.

      Je kan overigens ook je reactie(s) gewoon bij je eerdere vraag/reactie plaatsen. Alles blijft dan bij elkaar en overzichtelijk. Zeker als men geen naam noemt, wat vaak voorkomt, is dat erg gemakkelijk, daar je dan in ieder geval weet van wie het schrijven afkomstig is.

      Ik heb overigens gisteren je andere/dubbele vraag even weggehaald.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 14-8-2015 om 20:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik wist niet dat die mogelijkheid bestond Willem. Ik hoop dat ik het nu goed doe. Ik heb toch nog een vraag. Wat is een EXT 3? Dat schijnt nogal cruciaal te zijn.
      Ik hou je wel aan het werk hè?
      Groet,
      loek Geantwoord op 14-8-2015 om 22:05

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Loek,

      zo doe je het goed. Als een vraag heel ver naar onder is gezakt, kun je beter even een nieuwe vraag stellen, maar als het om situaties gaat als deze, waarbij over en weer wordt gecorrespondeerd, dan is dit een goede methode. Doordat alles dan bij elkaar staat is het ook meteen heel overzichtelijk.

      Het is dan echter niet de bedoeling dan anderen vragen gaan stellen in zo'n conversatie. Ingewikkeld he? Haha.

      Op je vraag ingaande: je kan op een schijf of USB stick op verschillende manieren formatteren.

      Ik zal daar nu niet te uitgebreid op ingaan, want het is al veel te laat, maar doe je dat op een andere wijze (alles daarover is hier terug te vinden) kun je of niets overzetten, of alleen kleine bestanden.

      Formatteer je in Ext.3, wat dus gewoon een methode is de schijf te formatteren, dan kun je ook grote bestanden overzetten. Het maakt dan niet uit hoe groot deze zijn.

      Omdat de decoder met Ext.3 werkt, dien je dat dus aan te houden. Vandaar ook het advies die schijf later alleen nog maar voor de decoder te gebruiken.

      Mvg. Willem.

      Goed weekeinde (allemaal!)




      Geantwoord op 15-8-2015 om 00:48

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info