• hebben half jaar de humax 5200c van ziggo. Sinds gisteren werkt hij niet meer op de samsung smart tv. Via source op de afstandsbediening is het niet mogelijk hdmi 1 waar de ontvanger op aangesloten is te activeren. We hebben alle kabels gecontroleerd. Ook een andere hdmi aansluiting geprobeerd, zonder resultaat.

    Gesteld op 29-7-2015 om 19:17 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      maar is het ook werkelijk zo dat de Humax decoder niets meer doet? Ik begrijp n.l. dat het alleen niet meer mogelijk is met de afstandsbediening de van de Humax de Tv op de juiste AV ingang in te stellen.

      Wat als je dat met de afstandsbediening van de Tv zelf doet? Is er dan wel beeld? Ik haal n.l. niet echt uit de vraag, dat de Humax decoder zelf dienst weigert.

      Je kan een Tv vaak zo instellen dat deze opstart met de gewenste AV ingang. Meestal wordt dit de Hotelmode genoemd. Deze zet je aan en voorts wijs je een ingang toe, waarmee je wilt dat de Tv opstart. Het is dan niet meer nodig dat steeds handmatig te doen.

      Kijk eens of jullie Tv een dergelijke optie heeft, maar ik ben dus ook wel benieuwd of de decoder werkt als met de afstandsbediening van de Tv zelf de juiste AV ingang wordt gekozen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 29-7-2015 om 20:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hartelijk dank voor uw reactie. Met de afstandsbediening van de tv lukte het ook niet. Na lange tijd van alles geprobeerd te hebben is het uiteindelijk toch gelukt:de pvr bleek niet geactiveerd!!(Decoder staat in een kastje)
      Met vriendelijke groet, Anko Geantwoord op 30-7-2015 om 22:18

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Hallo Anko,

      ik haalde dit niet uit de eerdere vraag, waar ik in las dat de Tv niet meer omschakelbaar was naar de juiste ingang.

      Maar het feit dat de decoder/PVR niet werkt, omdat de PVR toets niet oplicht, is wel een heel vaak voorkomend iets. Let er dus altijd op dat deze toets oplicht bij het gebruik van de decoder/PVR en dat je ook weer even op deze toets drukt als je ook andere apparaten bediend met deze afstandsbediening.

      Dank voor de respons in ieder geval en fijn dat het weer is opgelost.

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 30-7-2015 om 22:44

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info