• opnamen van onze jvc camera afspelen met de Humax iHDR 5200c, hoe doen we dat

    Gesteld op 25-6-2015 om 20:39 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo.

      je kan wel verschillende bestanden weergeven, maar als de opnames nog op de camera zelf staan, dan raad ik je aan deze direct via de Tv weer te geven.

      Een Tv heeft doorgaans allerlei aansluitingen, maar zelfs bij oudere toestellen kom je al heel ver daar er zeer veel verschillende verloopkabels in de handel zijn.

      Elders op dit onderwerp is wel genoemd welke bestanden je kan weergeven via de Humax (zoek hierboven op b.v. ondersteunde bestanden) maar het is geen mediaspeler en dus zijn die opties zeer beperkt.

      Maar als het kan kun je ook het best de bestanden die je wilt weergeven rechtstreeks via de Tv afspelen, daar er dan ook een schakel minder tussen zit.

      Opslaan van bestanden kun je het best doen op de PC en eventueel vervolgens op ene ander medium, want als er iets gebeurt waardoor je de harde schijf van de decoder moet formatteren, gaat alles verloren.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 25-6-2015 om 21:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag peter en Tiny.

      Hier nog wat info:

      Ondersteunde bestanden Humax decoders:

      bestand moet voldoen aan de volgende normen: MPEG-2 ISO/IEC 13818, HD MPEG-2/ SD MPEG-2/MPEG-4 (H.264/AVC).

      Je kan in het gele vlak hierboven ook een zoekwoord invullen, zoals 'bestanden' en vervolgens op zoeken klikken. Dan zie je een aantal vragen en antwoorden m.b.t. dit onderwerp.

      Uiteraard kun je zo ook diverse andere onderwerpen terug vinden. Er staat hier inmiddels al veel bruikbare info zoals het opnemen van de decoder in je netwerk, bestanden verplaatsen, werken met FTP etc.

      Fijne avond.

      mvg. Willem. Geantwoord op 26-6-2015 om 16:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info