• allo, bedankt voor de link maar de stappen die daarin worden vermeld zijn gelijk aan wat ik zelf al had uitgeschreven gedaan te hebben. Wat bedoel je met een stukje kabel aan de donge zetten? Wat voor kabel zou ik daarvoor moeten kopen en waarr/ hoe moet deze dan worden aangesloten? Internet kabel van router naar de Humax is zoals eerder gemeld geen optie. Nikolle

    Gesteld op 14-6-2015 om 20:58 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Nikolle,

      allereerst even dit: als je reageert kun je dat het best doen bij je eigen, eerdere vraag en de reactie daarop. Dan blijft alles mooi bij elkaar. Als de vraag te ver naar onder is gezakt is een nieuwe plaatsing handig.

      Nu plaats jij een naam, maar dat doet niet iedereen en dan is het soms moeilijk te achterhalen van wie een nieuwe reactie is.

      Terug naar de vraag: de dongel wordt normaal gesproken rechtstreeks in de USB aansluiting geplaatst. Maar dat werkt niet altijd goed. Als je dan een stukje USB kabel aan de dongel bevestigd en dat in de USB poort van de decoder plaatst, kun je de dongel iets verplaatsen, zodat deze niet tussen andere kabels is geplaatst, of de modem of router kan 'zien'.

      Die kabeltjes kun je voor een paar Euro aanschaffen bij b.v. de Action. Deze werken prima, zolang je de boel niet al teveel los neemt.

      Met elkaar 'zien' bedoel ik dat dongel en modem/router eigenlijk tegenover elkaar geplaatst moeten zijn. Zit daar een obstakel tussen zoals een muur o.i.d. dan kan de verbinding niet tot stand komen of wegvallen.

      Elders gaf iemand aan wel verbinding te hebben, maar ITV toch niet werkte. Ook hij heeft een kabeltje tussen decoder en dongel geplaatst, waarmee het issue was verholpen. En dit is vaker toegepast.

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 14-6-2015 om 21:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info