• Goede avond,
    Ik gebruik een Humax 5200c en heb daar een wifi dongel bij geleverd gekregen. Deze wil ik nu graag in gebruik nemen maar krijg helaas geen verbinding met het netwer. De stappen zoals deze op diverse websites staan beschreven zijn doorlopen maar dus zonder resultaat. Wat gaat er verkeerd en hoe kan ik dit oplossen? Voor de volledigheid de genomen stappen:
    - usb aan de achterzijde in de humax gestopt. Lampje knippert groen
    - met afstandsbediening naar instellingen; systeem; internetinstellingen; wifi configureren
    - netwerk naam geselecteerd; wpa-psk (tkip+aes), wachtwoord ingevoerd
    Daarna op toepassen gedrukt, wordt er aamgegeven dat er verbinding wordt gemaakt maar dat lukt dus niet. "Verbinden mislukt"
    Bedraad werken gaat niet, afstand van router naar de tv is te lang, ligt de kabel door de hele huiskamer.
    Iemand bruikbare tips? Alvast bedankt, Nikolle

    Gesteld op 13-6-2015 om 22:48 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      je kan gebruik maken van de zoekfunctie hierboven, welke we net opvallender hebben gemaakt. Door b.v. Wifi in te vullen en op zoeken te klikken zie je een aantal tips.

      Maar je kan ook hier gebruik van maken: Klik op deze LINK
      Het moet dan lukken, maar wellicht dient er een stukje kabel aan de dongel gezet te worden, want dongel en modem/router, dienen elkaar eigenlijk te 'zien'.

      Dit is ook raadzaam als de dongel tussen kabels is geplaatst. Daar kan deze n.l. nadelige gevolgen van ondervinden.

      Overigens blijft bekabeld werken de beste optie. Meer info vind je op dit onderwerp, of door de zoekfunctie te gebruiken.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 13-6-2015 om 23:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info