• kan ik door op de guideknop te drukken ook een programma zoeken cq kijken dat over een paar dagen komt om dit te programmeren en niet door het doorspoelen met de tijdsliniaal terwijl met het zoeken ook niets gevonden wordt Mijn dommmmchter heeft van KPN de tv en radiosignalen en kan zo op een knop drukken en dan enkele dagen verder op de guide zien welk program

    Gesteld op 9-6-2015 om 20:46 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Je kan heel snel door de Guide heen door op de pijltoetsen te drukken. Een keer drukken is een dag verder.

      Maar als je wat berichten hier doorlees zie je allerlei mogelijkheden om een programma in te stellen voor opnemen. Daarom wordt ook verzocht om eerst wat berichten door te nemen.

      kort: Guide en daarna de gele toets is timerplanning. Guide en groene toets is zoeken op trefwoord of genre.

      Maar ook bij de Humax is het dus mogelijk zo een dag verder te skippen.

      Vul anders eens 'opnemen' of 'Guide' in bij de zoekfunctie, net onder de handleidingen en klik op zoeken.

      Maar zoals gezegd loont het ook zeker eens wat berichten door te lezen, daar er al zeer veel is genoemd.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 9-6-2015 om 21:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: de Guide gaat maar een aantal dagen vooruit, afhankelijk van de zender. Deze geven hun info dus niet voor langere tijd vrij. Bij het opnemen kun je daarom kiezen voor eenmaal, dagelijks etc.

      Maar als je de Guide opent en op de gele toets drukt, kun je opnames voor langere tijd vooruit inplannen door dus gebruik te maken van de eerder genoemde timer optie.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 9-6-2015 om 21:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info