• Krijgen elke keer foutmelding E37-32 alles al geprobeerd niets helpt. Kunnen dus geen gebruik maken van interactieve tv en helemaal niets eigenlijk

    Gesteld op 9-6-2015 om 16:57 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Met E37 kun je veel kanten op, want dat is een algemene foutmelding. E32 is ene smartcard fout, maar dat wil niet altijd zeggen dat de smartcard dan ook defect is.

      Kun je wat meer info geven over de manier van aansluiten en wat er zoal al is geprobeerd?

      Ik zou graag zien hoeveel toestellen er b.v. zijn aangesloten op de huisaansluiting, de lengte van de kabels, aanwezigheid van splitters/signaal of breedbandversterker.

      Of er nog andere apparaten in de kabel zijn opgenomen en of er goede materialen en metalen connectors/stekkers zijn gebruikt etc.

      Maar ook is het raadzaam de waarden uit te lezen en en dan bedoel ik de sterkte, kwaliteit en BER en dat bij wat verschillende zenders en bij beide tuners. Dat lukt alleen als je een zender bekijkt en een of twee* anderen opneemt. ((*niet altijd mogelijk).

      Toets in het zoekvlakje hierboven anders ook eens 'artefacten' is en klik op zoeken. Je ziet dan ook een aantal vragen/reacties m.b.t. storingen.

      Je kan Ziggo even bellen om de smartcard opnieuw te activeren. Dat is vaak niet nodig, maar bij storingen als een E32 wel raadzaam. Tevens dien je dat doorgaans ook te doen als de smartcard lang niet is gebruikt.

      heb je en nieuwe nodig, haal die dan bij een vakzaak, welke deze ook via Ziggo kunnen laten activeren, of bestel er een op Internet. Ziggo levert n.l. geen losse smartcards meer.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 9-6-2015 om 19:19

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Waarom nou toch niet even wat meer info? Ik begrijp dit echt niet. Men heeft problemen en stelt een vraag, ik reageer daar uitgebreid op en vraag ook wat info, maar vervolgens blijft het stil.

      Als het is opgelost, prima, maar is het nou zoveel werk dit dan even aan te geven.

      Kom op mensen!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 25-6-2015 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info