• Dag Willem,

    De stappen die je eerder had geschreven, heb ik allemaal uitgevoerd en dat werkt. Het enige wat het nu niet doet is de rode on demand knop. Ik krijg dan de melding iTV-004 controleer uw internetverbinding en probeer nogmaals. De internetverbinding lijkt in orde als ik dat check via menu, dan geeft ie aan dat er verbinding is. Heb jij een idee hoe ik dit kan oplossen. Het lijkt aan de dongel te liggen.

    Vriendelijke groet,

    Danielle

    Gesteld op 3-6-2015 om 20:10 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Danielle,

      mooi dat het voor elkaar is. Wat de rode toets betreft: dit is laatst nog ter sprake gekomen bij iemand. Die gaf n.l. hetzelfde aan als jij nu. Er lijkt verbinding te zijn, maar toch werkt het niet.

      Probeer dan eens dit: verbind een klein stukje kabel aan de dongel en plaats deze eens op een andere plaats. Eigenlijk moeten dongel en modem elkaar 'zien' en als dat niet zo is, kan het misgaan. Bij de vorige persoon werkte dit goed, en hij was maar een zeer klein bedrag kwijt aan een kabeltje (Action ;-)

      Zorg er ook voor dat de dongel niet tussen kabels is geplaatst. Vooral netkabels kunnen de werking aanzienlijk beïnvloeden.

      Als het niet lukt, gebruik dan eens een Lan/UTP kabel, als is het maar om e.e.a uit te testen. Ik adviseer overigens sowieso bedraad te werken, daar dit toch het betrouwbaarst is.

      Succes.

      Mvg. Willem.


      Geantwoord op 3-6-2015 om 23:33

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info