• Belangrijk!!



    Elders geplaatst:



    Dag Rob EduardKarel,



    ik heb nu meerdere keren contact gehad met Ziggo en steeds wordt aangegeven dat men het bericht zou aanpassen en dat de Humax inderdaad nog bruikbaar was, maar sommigen meldden dan dat het alleen de nieuwe decoders betreft en dat 2e hands modellen niet werken...



    Klinkklare onzin natuurlijk, want een 5200, blijft een 5200. Een 5300 een 5300 etc. Ziggo levert inderdaad ook geen losse smartcards meer, maar die zijn nog wel elders te verkrijgen en door Ziggo te activeren. Of dat zo blijft? Men 'dacht' van wel, maar de kennis kan daar vele malen beter.



    Ze hebben wel een maximum van 3 smartcards ingesteld en daar zijn veel mensen al niet blij mee. Dat wordt dus analoog kijken op een 4e Tv of overstappen op een van hun nieuwe decoders.



    Het is wel duidelijk dat men van de Humax af wil, en dat op allerlei manieren probeert te bewerkstelligen. Ronduit absurd en daarom lig ik ook een beetje met ze overhoop, want kort daarvoor leverde men graag deze decoders en nu levert men nóg een of 2 modellen. Een zeer vreemde zaak dus.



    Dat men wil vernieuwen, oké, dat is nu eenmaal inherrent aan de tijd, maar om dan op je site te zetten dat de Humax decoders niet meer bruikbaar zijn gaat nergens over en klopt ook niet. Maar men houd zich, zoals wel vaker, niet aan hun beloften en past het bericht simpelweg niet aan. Die arroganmte houding, begint me dan ook wat tegen te staan.



    Maar nogmaals, je/jullie decoder is gewoon bruikbaar.



    mvg. Willem.

    Gesteld op 1-5-2015 om 21:06 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Willem ,

      Als Ziggo besluit om de Humax niet meer te ondersteunen is het voor mij ,en hopelijk voor veel anderen einde ZIggo .
      Ze gaan bij mij echt niet Horizon door mijn strot heen duwen ,

      Mvg . Henk Geantwoord op 3-5-2015 om 17:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Henk,

      ze vertellen steeds iets anders, maar de info op de site is absoluut niet juist. Men komt alleen steeds met opmerkingen, dat er een uitleg voor is, maar als je daarnaar vraagt blijft het stil, of ontstaat er een warrig verhaal.

      Gisteren weer contact gehad en ook al werd me eerst weer verteld het anders te lezen, gaf de medewerker toe dat ik gelijk had, zeker toen ik aangaf dat op de site tevens wordt vermeld dat niet een Samsung decoder meer zou werken, de Cisco niet etc. En ook die zijn, op een uitzondering na, nog gewoon inzetbaar.

      Maar men blijft erop wijzen dat men naar de Horizon decoders toe wil en dat vernieuwing nou eenmaal geld kost... Ze gaan dus wel erg makkelijk om met een ander zijn centen.

      Eerder kreeg ik te horen dat de Humax de deur uit kon, maar men een veel beter alternatief had: een van de Horizon boxen. Kost wat extra, maar levert veel meer, is beter voor de klant etc. Waarop ik heb gezegd dat we als consument zelf wel kunnen uitmaken wat goed voor ons is, en Ziggo die laatste is die me dat gaat vertellen.

      De irritatiegrens is dus wel bereikt, maar vooralsnog kon men gisteren melden dat het DVB-C signaal intact blijft en de Humax dus inzetbaar. Maar waarom men de tekst dan niet aanpast op de site is me echt een raadsel.

      Inmiddels met Humax aan het overleggen wat we kunnen doen.

      Maar gisteren wel tegen de medewerker gezegd dat het met hun arrogante houding maar eens over moet zijn en de klant naar wens en beste kunnen moeten helpen en ze eens af moeten van het feit dat ze denken een machtspositie te hebben, waarbij ze de klant op de 2e plaats zetten en eerst zelf bepalen wat goed voor ons is.

      De reactie van de man, verbaasde me, want hij gaf me daarin meteen gelijk.

      Kortom: ik ben niet van plan om me iets door de strot te laten duwen, omdat 2 bedrijven gaan fuseren. Ik heb best veel geduld, maar ik vind dat je zo niet met mensen omgaat.

      Ben dus benieuwd wat men doet...

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 3-5-2015 om 19:38

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info