• Net gelezen.....

    "Willem & andere lezers. Met de fusie van UPC en Ziggo vervallen alle Humaxen (behoudens de basisversie van Ziggo) als te gebruiken decoders. Opdat wij maar gaan Horizonnen. Nu moet ik als UPC gebruiker bekennen dat de beelden die de Horizon voortovert verbluffend zijn (HD1080P)en dat de gebruiksmogelijkheden met gratis Replay en gratis ook BBC, Duitsland en nog wat zenders in HD ook veel waar voor geld geven.

    Maar de oude Ziggoklanten kunnen hun humaxen op Marktplaats gooien, tenzij de truuk met free-to air zenders willen gebruiken".

    Zo komen de praatjes in de wereld. Zelfs de oude Fox-c werkt nog prima, maar zoals eerder gemeld, blijft ene smartcard nodig. Dit in tegenstelling tot wat men de gebruikers eerder wilde doen geloven.

    Mvg. Willem.

    Gesteld op 18-4-2015 om 21:12 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag,

      Nee, juist niet! Lees mijn reactie eronder maar eens... Daarom schijf ik ook dat zo de praatjes in de wereld komen, want ook Ziggo blijft gewoon de Humax leveren.

      Alleen daarnaast leveren ze straks de Horizon, maar de Humax blijft bruikbaar. Maak je dus geen zorgen. Ik heb elders al gevraagd hoe men aan deze info komt, want zoals je ook zelf kan zien, blijft na de zenderwisseling de Humax gewoon netjes zijn werk doen.

      En dat is bij de andere modellen niet anders.

      mvg. Willem. Geantwoord op 18-4-2015 om 21:29

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info