• Heb vandaag nieuw Humax gekocht. Nu heb ik een tv programma ingesteld om op te nemen en nu krijg ik op dat kanaal een grijs scherm met foutmelding E48-32. Er wordt signaal gezocht of er is geen signaal. Hoe kan dit, want alle andere zenders doen het wel.

    Gesteld op 28-3-2015 om 21:13 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      Ik heb wat meer info nodig. Begrijp ik dat je die zender helemaal niet ontvangt, of alleen niet kan opnemen? Ik haal uit je verhaal dat eerste, en zoals je wellicht weet, of al hebt gelezen, is na de zenderwisseling, indien je die al hebt gehad bij Ziggo, een nog betere installatie nodig. Het komt nu n.l. vaker voor dat men bepaalde zenders niet kan ontvangen.

      Ik zou graag eens van je horen welke waren je uitlees bij wat verschillende zenders (BER, sterkte en kwaliteit) en hoe de installatie is opgebouwd, dus of er gebruik is gemaakt van goede kabels, metalen stekkers, meer Tv's etc.

      Geef dus zoveel mogelijk info, daar wel het hier van afstand moeten beoordelen. Voorst zijn sommige zenders niet meer op te nemen, maar daar wordt aan gewerkt.

      lees ook eens wat info door op dit onderwerp.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 28-3-2015 om 21:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Nee, ik kon de zender waarvan werd opgenomen (RTL 5) niet bekijken. De andere zenders wel gewoon.
      Ik zit ook niet bij Ziggo maar bij Delta. Maakt dat uit?
      Waar kun je die gegevens vinden van die verschillende zenders?
      Wat betreft de kabels heb ik nieuwe kabels gebruikt die bij de humax zaten.
      Geantwoord op 28-3-2015 om 21:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      Bij Ziggo is er laatst iets veranderd, doordat ze zijn gefuseerd met UPC, vandaar dat ik dat even noemde. Daar zijn nu veel meer zenders te ontvangen maar is de kans op storing helaas ook groter. Maar bij Delta is er niets veranderd en zouden gewoon alle beschikbare zenders te ontvangen moeten zijn.

      Met de kabels doel ik op de coax kabels en de daaraan gemonteerde stekkers. Niet de HDMI of scart kabel, waarvan je overigens alleen de HDMI kabel gebruikt.

      Voorts lees ik graag of er meer Tv's zijn aangesloten op de huisaansluiting, en zo ja, of deze wel naar behoren werken.

      Ik bedoelde met waren uiteraard de waarden... Maar wil dus zoveel mogelijk info hebben over de installatie en wat je zelf al hebt gedaan om alle zenders goed te ontvangen. Heb je de decoder b.v. al eens opnieuw geïnstalleerd en is de decoder ook al even rechtstreeks op het AOP (huisaansluiting) aangesloten, zonder tussenkomst van andere apparaten, splitters etc?

      De waarden voor sterkte etc. vind je op deze manier terug:

      -Menu
      -Instellingen
      -Systeem
      -Signaaldetectie

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 28-3-2015 om 22:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info