• Ik heb nu pas een nieuwe recorder ontvangen en de eerste paar weken werkte hij goed,maar hij wist nu niet meer,met het gevolg dat ik niets meer op kan nemen omdat hij zegt vol te zijn.ik hebben alles gewist,maar het gaat er niet af er blijft een rondje draaien en er staat bezig met wissen,maar er gaat niets af hoe kan dit

    Gesteld op 20-3-2015 om 22:54 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Zie mijn reactie van 19-3-2015 18:44 bij de vraag van Henk.

      Ook kun je via het menu de schijf even geheel formatteren. Maar let op: je bent dan wel alle opnames kwijt. Sla in dat geval dus eerst de opnames die je wilt bewaren op op een ander medium.

      Als dit alles faalt, stel dan de decoder even terug naar de fabrieksinstellingen en formatteer daarbij meteen de harde schijf. Installeer de decoder daarna even opnieuw. Deze handelingen zijn zeer goed en snel te doen.

      Noot: zorg er altijd voor dat er nog wat aan vrije ruimte op de schijf aanwezig is. Dat voorkomt vaak problemen. Formatteer ook af en toe de schijf, want ook dat zorgt voor en betrouwbare werking.

      Overigens vind ik het wel vreemd dat de decoder nu al issues vertoont, want dat mag eigenlijk niet voorkomen in zo'n korte tijd. Ik heb zelf de 5400 en die gebruik ik nu bijna 2 jaar en heb zelden dit probleem gehad, maar ik formatteer de schijf zo nu en dan wel even.

      Laat anders even de afloop weten.

      Mvg. Willem Geantwoord op 20-3-2015 om 23:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info