• kun je een programma dat je bekijkt op Uitzending gemist tegelijkertijd opnemen op je Humax?

    Gesteld op 15-3-2015 om 06:03 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Nee, uitzending gemist uitzendingen of bestelde films etc. zijn beveiligd tegen kopiëren. Althans, de mogelijkheid deze op te nemen met de decoder zelf is niet aanwezig.

      Ik heb echter nog niet geprobeerd of het wel lukt als een DVD recorder op de decoder is aangesloten middels scart. Die uitgang wordt n.l. doorgaans niet beveiligd tegen kopiëren.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 15-3-2015 om 18:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ha Theo en Willem
      Ik heb geen vraag maar ben even op de site van Quantis Electronics wezen kijken
      En het lijk mij een klantvriendelijk bedrijf zo ik kan lezen.
      Maar met mijn Humax iHDR 5200C heb ik niet veel problemen als soms dubbel beeld en krakend geluid maar dat heeft mijn zus ook met de Samsun denk dat het aan ZIGGO licht.
      Dus niet aan de Humax
      Hoop dat je begrijp wat ik bedoel met dubbel en stuk gescheurd beeld.
      Met vr.gr. Ton Geantwoord op 16-3-2015 om 21:01

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ton,

      Ik heb al jaren contact met Humax en ik heb absoluut niets te klagen. Prima bedrijf. Maar goed, dat is mijn ervaring. Er zijn natuurlijk altijd gevallen waarbij men minder tevreden is. Maar vaak liggen bepaalde issues ook bij gebruikers zelf.

      Een goede huisinstallatie is uiterst belangrijk en zeker nu Ziggo en UPC samengaan en er nog meer zenders worden doorgegeven.

      Maar als je problemen hebt, geef deze dan even duidelijk aan in een nieuwe vraag zodat niet alles door elkaar gaat lopen. Als ik nu op je probleem inga gebeurt dat wel en ik wil dat eigenlijk een beetje voorkomen.

      Plaats dus even een nieuwe vraag met de issues waar je tegenaan loopt.

      Mvg. Willem.
      Sitebeheer Geantwoord op 16-3-2015 om 21:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info