• @ Theo, en anderen,

    Gisteren even Kassa! terug gekeken en het was op zich wel verhelderend, wat de man van Hardware.info liet weten, maar ik zat wel met kromme tenen toen het over de helpdesk van Ziggo ging. Ik vrees dat ze het daar nooit zullen leren.

    Je kan de goede persoon treffen, maar ik vraag me echt af of men er wel wat aan doet de helpdesk beter te laten functioneren. Toen ik zag dat er een man was die na een week contacten nog niets verder was gekomen, en de bal weer bij hemzelf werd gelegd, had ik toch het idee dat Ziggo alleen maar zoveel mogelijk mensen wil binnenhalen en er zo weinig mogelijk voor wil doen, of men veelal de juiste mensen niet op de juiste plaats heeft.

    Dat ze bovendien niet waren ingegaan op de uitnodiging van Kassa, is voor mij ook al een teken aan de wand. Toen ik van de week bij ze aangaf, dat de helpdesk vaak ronduit slecht functioneert, had ik gevreten, maar daar lig ik niet wakker van.

    Als je b.v. maar blijft beweren dat er geen storing met ITV is en er maar op blijft hameren dat dan de decoders defect zijn, ben ik er een beetje klaar mee. En als je dan later doorgeeft dat het weer werkt, en je te horen krijgt dat er al 1-2 weken bekend is dat er een storing is bij ITV was, maar men eerder al wel nieuwe decoders heeft afgestuurd naar klanten en de oude niet eens terug hoeven, ben je lekker bezig...

    Bij de 5300 was er iemand die 3 keer een ander apparaat heeft gekregen. Tja, wel een mooie methode om aan nieuwe en meer apparaten te komen... Maar dit is natuurlijk absurd.

    Gisteren doorgegeven dat ITV nog steeds niet stabiel is, en ze wisten al meteen dat het aan de WiFi verbinding lag, terwijl ik kabel gebruik en men wilde weer alle stappen van vooraf aan met me gaan doornemen. Daarop ben ik niet ingegaan, want ik blijf er niet mee aan de gang, maar als je dat wel doet en de stappen niet baten, zijn ze niets te beroerd je te vertellen dat je decoder defect is.

    Naast nieuwe kabels moeten we nu dus ook elke week een nieuwe decoder gaan aanschaffen vrees ik.

    Zo, dat ben ik kwijt. Lekker! ;-)

    Mvg. Willem.

    Gesteld op 4-3-2015 om 19:44 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Willem,
      Op zich niets nieuws onder de zon. Met de helpdesk heb ik hele goede en hele slechte ervaringen. In de meeste gevallen is het uitbesteed werk en men wordt op kwaliteit, aantallen telefoontjes en het opvolgen van regels van de opdrachtgever Ziggo afgerekend.
      De nieuwe zenderindeling wordt er doorheen gejast en we krijgen nu door het grotere aantal zenders kanalen die qua frequentie knap onhandig liggen. Weer aanleiding voor extra werk op dit forum, net zoals de vele updates die we onlangs door de strot kregen. Serieus, ik hou mn hart soms vast wanneer ik die 216 modules weer langs zie komen.
      Ik heb ook ervaringen middels middels vrienden en buren met andere providers. Daarom wil ik Ziggo blijven gebruiken. Maar het is niet alles goud wat er blinkt. Binnen een week gaan hier de zenders op zwart. Bepaald geen promotiezin.
      groet,
      Theo Geantwoord op 5-3-2015 om 10:45

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Theo,

      hier gaat het ook al snel gebeuren en in ben benieuwd. Ik zie nu al mensen in de buurt die zeggen dan wel even langs te komen...

      Maar ik zie nu hier ook al steeds meer vragen langskomen die betrekking hebben op de zenderwisseling. Net alweer iemand die er zat van was omdat deze nog maar 15 zenders goed kon ontvangen. Techniek moet ook niet stil blijven staan, maar al die veranderingen brengen inderdaad vaak issues met zich mee en daar zijn veel mensen ook weleens klaar mee denk ik. Zeker als je het niet zelf kan oplossen en het alweer veranderd, net als je alles voor elkaar hebt.

      Het gaat mij ook weleens wat te snel allemaal...

      Mvg. Willem. Geantwoord op 5-3-2015 om 19:26

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info