• Beste Willem,
    Net Humax update (IHDR-5200C – Versie 1.00.51) laten installeren. Erg veel om het lijf heeft die update niet.
    "Wijzigingen:
    Extra driver toegevoegd voor een nieuwe USB-dongle die geschikt is voor 2.4 GHz. met vergelijkbare specificaties als de huidige USB-dongle. De huidige USB-dongle kunt u gewoon blijven gebruiken.." valt er te lezen op de Humax site. Dat is het blijkbaar.
    Overigens....en stukje terug schrijf je dat het Dolby probleem op NPO 1,2 en 3 is opgelost. Bij mij verschijnt het Dolby tekentje echter bij alle 3 de zenders nog steeds niet in beeld rechtsonder. Bij de meeste andere zenders wel. Dus....is het nou opgelost?
    Met vriendelijke groet, Leon.
    Ps goed om af en toe even hier te kijken. Keep up the good work!

    Gesteld op 26-2-2015 om 21:59 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Dag Leon,

      Dinsdag gaf Humax aan dat er alleen nieuwe software zou zijn voor de 5300. Maar daar ik Dinsdag ook aan mijn nek ben geholpen, heb ik die dus niet verder uitgestoken om na te gaan wat de updates inhielden... ;-) Er is toen wel verteld dat het in ieder geval de Dongel/verbinding behelsde.

      Het issue v.w.b. het geluid is hier wel opgelost en dat zou volgens zeggen overal zo moeten zijn. Maar soms kan het nodig zijn de decoder even in te stellen op stereo, en daarna weer op Dolby, waarna je even kortstondig de decoder in stand-by zet.

      Laat anders even weten of dat werkt.

      En ik doe mijn best, maar ga zo even lekker 'bankhangen', want inmiddels ben ik alweer een kleine 3 uur bezig op de site en dat is nu eigenlijk iets teveel, maar ik ben blij dat er weer wat mensen zijn geholpen.

      Mvg. Willem.


      Geantwoord op 26-2-2015 om 22:09

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hoi Willem,

      Ik heb ook geen dolby op Ned 1,2 en 3. Verder nog bedankt voor je inzet voor deze site en heel veel sterkte.

      groeten Ingrit Geantwoord op 26-2-2015 om 23:01

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Ingrit,

      Heb je ook bovenstaande al even geprobeerd? Ik ga er anders nog even achteraan, maar wellicht is het bij jullie straks ook weer in orde.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-2-2015 om 23:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Ingrit,

      terug zetten naar de fabrieksinstellingen was niet nodig geweest, maar het is wel vreemd dat het bij jou/jullie nog niet werkt. Heb je/jullie de nieuwe zenderindeling al in gebruik, of werk je nog met de oude? Wellicht dat hierin verschil zit en ik ga proberen of ik dit kan achterhalen.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 27-2-2015 om 09:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hoi Willem,

      Ik wacht het wel af. Heb er verder niet zoveel problemen hoor. Kan het in stereo ook verstaan :-).

      groeten Ingrit Geantwoord op 27-2-2015 om 13:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info