• Als ik TV portal op de afstandbediening in druk komt er wel een melding verbinden maar daarna gebeurd er niets (zwart beeld) en komt daarna (5 seconde) de gewone tv kanaal weer terug na contact met ziggo moet de humax vervangen worden.
    Inernet werk goed ( krijg melding verbonden met internet) en als ik via de dongel (wifi) werk gebeurd het zelfde.

    Is er soms een andere oplossing?, fabrieksinstelling is alreeds gereset

    Groet dekzwabberhen

    Heeft U wel eens meer van de klacht gehoord

    Gesteld op 25-2-2015 om 17:06 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
    • Hallo,

      Dat heeft niets met de decoder van doen, want hier is precies hetzelfde aan de hand. Ook hier werkt ITV dus (wederom) niet. Dat komt nogal eens voor... Ik ga er dus nogmaals achteraan, want je kan hier zelf niets aan doen en het ligt dus niet aan je decoder.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 25-2-2015 om 18:29

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik heb net ook weer contact gezocht met Ziggo, maar kreeg iemand aan de telefoon met een erg grote mond. Hij was ervan op de hoogte, want er waren volgens hem al meer klachten binnengekomen en deze mensen konden hun decoder, als deze via Ziggo waren verkregen, omruilen voor een nieuwe decoder. Anderen moesten zelf maar een nieuwe aanschaffen, want er was volgens hem geen storing.

      Ik baal daar echt van en ben nu alweer enige tijd met iemand anders aan het bellen, maar je komt daar soms gewoon weg niet binnen, terwijl ik van de week juist iemand had die alles uiterst serieus nam, en mij 'kende' van deze site en daar al veel info vanaf had gehaald.

      Laatst gaf iemand hier ook al aan dat ITV niet werkte en ook hij kwam toen niet verder. Men gaf gewoon aan dat er geen storingen bekend waren. Na een week schreef de man hier verbaast dat ITV weer werkte, en ik heb toen meteen Ziggo gebeld en mijn mond viel open toen ik hoorde dat ITV er zo'n anderhalve week uit had gelegen.

      Het toppunt van een te groot bedrijf...

      Nu zou men het als storing noteren en dus ben ik benieuwd wat er gaat gebeuren

      Koop in elk geval GEEN nieuwe decoder!!

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 25-2-2015 om 19:49

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Beste Willem,

      Mijn ITV werk op eens weer, wat een afgang van de service dienst van Ziggo.

      Bedankt voor je advies en misschien dat bij de volgende problemen ik de vraag eerst aan jouw zal stellen.

      Nu Ziggo bllen, dat ik geen nieuwe humax nodig heb. Al vermoed ik dat het toch gewoon verzonden zal worden.

      Groet Dekzwabberhen Geantwoord op 26-2-2015 om 08:42

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Dekzwabberhen,

      Inderdaad erg slordig van Ziggo. Er zijn dan wel mensen die via hen een andere decoders krijgen, maar het is natuurlijk van de zotte dat een decoder die gewoon in orde is, door hen op afstand als afgeschreven wordt beschouwd en dat kom ik nogal eens tegen.

      Ik heb dat laatst ook al eens aan Humax gemeld, want mensen die het apparaat zelf hebben gekocht en geen garantie meer hebben zijn niet blij. Bovendien wordt zo'n apparaat op sites afgekraakt als zijnde rommel, terwijl er helemaal niets aan de hand is!

      Laatst was er iemand die zich hier meldde met een 5300 en tot 3 keer toe een nieuw apparaat van Ziggo had ontvangen, maar steeds weer dezelfde klacht meldde, en Ziggo wilde dit niet verder onderzoeken. Dan rijzen er bij mij toch vragen, want je treft het niet 3 keer dat hetzelfde issue aan de hand is met eenzelfde type apparaat.

      Ik rust op het moment veel, maar zal straks eens kijken hoe het hier nu gaat en als het werkt, klim ik weer in de telefoon.

      Maar ik ben blij dat jou probleem is verholpen, en ik hoop dat dit zo blijft. Maar schrijf dus niet te snel je decoder af, want vaak is het simpel zelf op te lossen, of is er elders wat aan de hand, ook al geeft men dat niet toe.

      Dank voor de respons en weer veel kijkplezier gewenst.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-2-2015 om 20:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo,

      Zojuist wederom gebeld met Ziggo en deze persoon kon me vertellen dat er in bepaalde gebieden al 1-2 weken storingen bekend waren met ITV, maar de andere personen wellicht niet op het storingsboard hebben gekeken...

      En dan worden de standaard stappen doorgenomen. Werkt het dan niet, kan men de decoder omruilen, of moet men dus inderdaad maar een nieuw exemplaar aanschaffen. Lekker makkelijk als je zo over een ander zijn geld kan regeren.

      En daar baal ik dus ontzettend van, want op sites, in reviews etc. worden dan de Humax decoders neergezet als slecht en onbetrouwbaar, terwijl men bij Ziggo weet dat er een storing is en dit niet wordt gemeld of op hun site wordt gezet. Bij andere issues komt dit dus ook voor. Dat kan natuurlijk niet.

      Nu mag je best kritisch zijn over een apparaat, want dat ben ik zelf ook, maar in zulke gevallen staat het issue geheel los van de decoder en daar het nieuws van een niet functionerende ITV me vaker had bereikt wist ik dus al dat dit niet aan de decoders ligt. Hier werkte het eerder vaak nog wel, maar het was erg onstabiel en ook dat heb ik toen gemeld, maar met die melding is ook niets gedaan.

      Nu werkt het ook hier weer, maar het kan voorkomen dat ITV wederom even zal weigeren. Dat was hier zojuist ook weer het geval. Maar je weet nu dus dat het niet aan je decoder ligt. Doorgaans is het zo, dat wanneer er verbinding is, en ITV niet werkt, dit een externe oorzaak heeft.

      Mvg. Willem.



      Geantwoord op 26-2-2015 om 21:14

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info