• Geachte heer Willem,

  De juiste tijd op mijn Humax iHDR-5400C staat op 01-02-1971
  Ik zoek me wezenloos in de gebruiksaanwijzing waar ik de juiste tijd kan instellen en heb ook al van alles geprobeerd, maar kan het nergens vinden.
  Weet u hoe dit moet ?

  Bij voorbaat mijn hartelijke dank !

  Met vriendelijke groet,
  Carl

  Gesteld op 4-2-2014 om 15:10 in forum Humax iHDR 5200C Misbruik melden
  • Dag Carl,

   Je kan dat zelf niet instellen, dus dat je zoektocht nergens op uit liep klopt wel. je kan het best de decoder even een minuut of 10 spanningsloos zetten (stekker uit de contactdoos) waarna je inschakeling de decoder het best even op Ned1 kan zetten. Als het goed is, moet de juiste tijd dan weer worden getoond, daar deze wordt meegezonden. Soms dien je die stap nog eens te herhalen. In sommige situaties dien je de decoder terug te stellen naar de fabriekstand en opnieuw te installeren, maar doorgaans is dat niet nodig.

   Mvg. Willem. Geantwoord op 4-2-2014 om 15:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info