Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/109
Pagina verder
Digital Recorder
Digitale Recorder
The default password is 0000.
Het standaard wachtwoord is 0000.
Users Manual
/Gebruikershandleiding
iHDR-5050C
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb meermaals geprobeerd om een opgenomen program te wissen maar dat komt iedere keer terug terwijl de vrije opslagruimte nog 231GB is Gesteld op 11-11-2020 om 14:47

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Haal even de spanning geheel van de Humax (10 minuten). Helpt dat niet, voer dan een fabrieksreset uit. Opnames blijven daarbij bewaard. Andre instellingen die je weer aan te passen.

   Ondersteuning Humax/Quantis electronics. Geantwoord op 11-11-2020 om 22:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • De laatste tijd krijg ik steeds geen beeld op mijn tv. Normaal gesproken schakel ik eerst de tv in dan zie ik rechtsboven het humax logo verschijnen, daarna zet ik de humax aan. Nu schakel ik de tv in en krijg soms het humax logo niet te zien waardoor als de humax eenmaal aanstaat ik geen beeld op mijn tv krijg. Meestal moet ik alles 1 tot een paar keer weer uitzetten en dan lukt het wel maar ik heb geen idee of het probleem dan in de tv zit of de humax, beide apparaten werken al jaren naar tevredenheid tot een paar maanden terug. Er zit voor mij geen enkele logica in??? Gesteld op 21-10-2020 om 13:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat is het niet want het gaat al mis als ik de tv aanzet met de aan/uit knop op de tv. De ene x pakt hij dan wel de humax en de andere x niet waardoor ik dan geen beeld heb.Geantwoord op 22-10-2020 om 16:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Je dient dan gewoon simpelweg de Tv op de juiste ingang te zetten met de AV- of source knop. De Humax ondersteund geen CEC dus de Tv zal niet automatisch naar de juiste ingang schakelen.

   Ondersteuning Humax/Quantis electronicsGeantwoord op 9-11-2020 om 23:41

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Kan ik mijn Lg 32lS570S-ZB aan en uit zetten me de afstand bediening HUMAX RM-F01 Gesteld op 11-10-2020 om 14:47

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Na jaren nu ineens geen zender ontvangst meer op de Humax, alsof er geen kabel is aangesloten. Programma gids werkt dus ook niet, de Humax haalt tevens de huidige tijd niet op voor de klok instelling. De kabel die altijd was aangesloten en van goede kwaliteit is (vorig jaar nog alle kabels en pluggen vervangen en top ontvangst), heeft gewoon signaal (getest door op de tv aan te sluiten). Smartcard is ook goed, gewisseld met de card in de tv en beide werken in de tv en niet in de Humax. Menu weergave is gewoon mogelijk, net als afspelen van eerder opgenomen programma’s. Ik vermoed daarom dat de tuner van de Humax stuk is. In de instellingen geeft hij bij 1 tuner 8% aan en de andere 0. De Humax al een nacht zonder stroom gezet, maar dat heeft geen effect gehad. Zou inderdaad de tuner kapot zijn? Is de Humax nog te redden? Gesteld op 2-10-2020 om 00:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • achter elke zender staat "out of index" Hoe kan dit verholpen worden? Gesteld op 24-9-2020 om 15:04

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wij moeten frequentie opgeven MHZ van humax 5050
  Netwerk ID
  Symbool Rate kSym/s
  Komen er niet uit Gesteld op 22-8-2020 om 21:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat hangt af van de provider waar je de Humax gaat gebruiken. Overigens behoeven dan alleen de frequentie en de ID code/Netwerk ID te worden ingevuld.
   De andere gegevens zijn al ingevuld.

   Dus wat is je provider?

   Ondersteuning Humax Geantwoord op 23-8-2020 om 00:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • En zo ziet u. Het fatsoen gaat steeds meer verloren. Men vraagt iets, maar ik vraag me dan werkelijk af waarom, want het fatsoen nog te reageren mist. Geantwoord op 28-8-2020 om 00:52

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Hoe sluit ik dvd microtheatre van Philips aan om dvd te kijken? Gesteld op 29-4-2020 om 19:26

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Door deze rechtstreeks aan te sluiten op de Tv zelf. De Humax 5050c staat hier geheel los van.

   Groet,
   Ondersteuning HUMAX Geantwoord op 1-5-2020 om 00:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Humax iHDR-5050C bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Humax iHDR-5050C in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 17,92 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info