• wat is er met mijn kastje heb hem tot 1300 uur gebruikt en uit gedaan ,en geeht geen beeld meer voor te starten geeft geen lampje aan.

  Gesteld op 23-2-2021 om 16:54 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
  • Ik kan zo niet goed uit de voeten met deze vraag, maar als er helemaal geen ledje meer oplicht op de Humax, krijgt deze óf geen spanning meer vanaf de betreffende wandcontactdoos, óf de voeding van de 5050 is defect geraakt, al is dat een weinig voorkomend iets.

   Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 28-2-2021 om 23:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • IK HEB DE MIJNE NIMMER UIT !
   ALS INDICATIE LAMPJE UIT,; , HAAL EERST DE VOEDING ER EVEN AF EN NA 5MINUTEN ER AAN,
   ALS INDICATIE LAMPJE AAN GAAT IS APP. OKÉ = RESET Geantwoord op 1-3-2021 om 08:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het schrijven in blokletters komt nogal schreeuwend over. Ook zal de Humax waarschijnlijk niets meer gaan doen als je deze even loskoppelt van het net, maar goed, alles is te proberen. Als deze dan wel weer zou werken is een reset echter niet nodig. Ook hoeft een apparaat niet helemaal in orde te zijn als het aan/stand-by lampje oplicht. Er kan natuurlijk nog meer spelen.

   Het blijft echter jammer dat een vraagsteller eigenlijk nooit meer reageert als er een reactie is geplaatst. Dat moet anders, maar dat gaat ons waarschijnlijk niet lukken.

   Ondersteuning HUmax/Quantis electronics. Geantwoord op 5-3-2021 om 05:18

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info