• Sinds kort heb ik een dvr Thomson ontvanger omdat het signaal nu doorgegeven wordt via Satelliet van het vakantiepark waar ik woon. Mijn Humax 5050c wil en kan ik nu enkel nog gebruiken om mijn opgenomen films te bekijken. Helaas krijg ik enkel de ondertiteling en het geluid na bij opstarten drie keer op media geklikt te hebben om het scherm van zenders zoeken weg te krijgen. Heb lcd Samsung tv en verbinding met hdmi. Humax ook al een keer naar fabrieksinstelling teruggezet. Oplossing?

    Gesteld op 3-5-2017 om 08:55 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      zijn ook de frequentie en de ID code uit de decoder verwijderd? Alleen terug stellen naar de fabrieksinstellingen is niet altijd voldoende. Vaak blijven dan, zeker tegenwoordig, de gegevens aanwezig, zoals dus de frequentie en ID code en die dien je dan dus ook te verwijderen.

      Ik hoop dat het hiermee is opgelost.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 3-5-2017 om 22:45

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het lukt me niet om de frequentie en id code te veranderen. Als ik deze op 0 wil instellen springen ze toch weer terug naar 356.00 en 1111, rate stond op auto maar wordt nu steeds weer 7000. Volgens Humax zouden deze gegevens regionaal??? zijn ingesteld door verkoper , omdat dit apparaat eerst bij een provider elders in Nederland werd verkocht.
      Oplossing door mij ook mogelijk? Geantwoord op 4-5-2017 om 09:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag,

      volgens mij staan die gegevens er nooit vast in, want je kan een dergelijk apparaat ook altijd gebruiken bij een andere provider. Ze worden n.l. ook zeer vaak te koop aangeboden en vervolgens bij allerlei providers gebruikt. Ik kan me bijna niet voorstellen dat het nu anders ligt, want Ziggo leverde ook Humax decoders. Nu alleen nog de 5300, en ook die kan elders worden gebruikt, terwijl er toch vaak de gegevens van hen in staan.

      Wat gebeurt er als je niets invult? Ik kan het anders wel nakijken, maar ga dinsdag het ziekenhuis in voor een ingreep en weet niet of ik het voor die tijd nog red.

      Maar probeer anders gewoon eens om niets in te vullen, of de gegevens van b.v. Ziggo:
      Frequentie: 47400 of 474000
      Netwerk-ID: 5555 (dien je 5 cijfers in te voeren, zet er dan een 0 voor of achter)
      Modulatie: 64-QAM
      Symboolsnelheid: 6875

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax
      Geantwoord op 7-5-2017 om 19:47

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Helaas werkt dit ook niet, oude waarden komen weer terug.

      Oplossing gevonden.
      Kies in media menu met geel muziek speel een kort gedeelte af, stop, kies dan met rood, video vervolgens keuze film, start film en voilà behalve prima geluid NU OOK PRIMA BEELD!

      Als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan.

      Sterkte met de gezondheid en dank voor de reacties! Geantwoord op 8-5-2017 om 19:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info