• Hallo ,
    Is het mogelijk om opgenomen programma's op de Humax op een USB stick te zetten ?
    BVD voor Uw antwoord,
    Vriendelijke groet, Sip.

    Gesteld op 15-11-2016 om 09:59 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      dat kan niet. Het kan wel op een externe schijf.

      Dat werkt het best met een schijf van WD elements, en deze dient minimaal 100GB te zijn en maximaal 1TB. Na het aansluiten van de schijf zal de Humax 'vragen' de schijf te formatteren. Althans, als het om een 5200 of 5400 gaat. Deze kunnen dat n.l. zelf. De 5050 niet, en als het daarom gaat, dien je de schijf zelf vooraf door de PC te laten formatteren wat moet gebeuren in EXT3. De andere apparaten doen dit in hetzelfde formaat.

      Maar je kan ook de decoder opnemen in je netwerk. Op die manier kun je dan ook opnames overzetten op de PC, daar eventueel bewerken, en opslaan in de PC zelf of op b.v. DVD. Daarvoor is dan wel het gratis programma Filezilla benodigd voor op de PC, en daarover heb ik wel info en de handleiding, en dien je e.e.a. te wijzigen in de instellingen van de Humax, die wellicht nu, al wel is aangesloten op het Internet. Dat is dan n.l. ook nodig. Wordt veel gedaan, maar er dus wat meer kennis van netwerken etc. voor nodig. Heb er wel het e.e.a. aan info over.

      Maar om het niet al te moeilijk te maken, kun je het nu beter even bij een harde schijf houden.

      Het verplaatsen van opnames werkt zoals hier onder genoemd. Dit doe je dus als de schijf is aangesloten op de Humax en geformatteerd.

      Delen van bestanden, verplaatsen in het kort:

      -Ga naar een opname
      -Druk op de rode toets (selecteren) Er zal een vinkje verschijnen voor de opname
      -Druk op de Opt+ toets en kies verplaatsen
      -Druk op de OK toets
      -Kies de locatie waarnaar de opname verplaatst moet worden
      **Let op ! als de rode toets niet te selecteren is dien je in de menu-structuur een niveau hoger te gaan staan.
      -Start verplaatsen met de rode toets
      -Via de opslagruimte (blauwe toets) kan een andere locatie worden geselecteerd

      Noot: de 5100c en 5300c beschikken niet over een interne schijf, en nemen dus hun programma's al op, via een aan te sluiten externe schijf.

      Maar je kan dus, zoals polly29 aangeeft, niet zomaar even eerst de opnames naar de PC streamen. Daar is echt meer voor nodig.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 15-11-2016 om 18:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dit: "Maar je kan dus, zoals polly29 aangeeft, niet zomaar even eerst de opnames naar de PC streamen. Daar is echt meer voor nodig". Hoort er niet bij. Het bericht had ik n.l. net elders geplaatst.

      mvg Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 15-11-2016 om 18:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info