• hallo.
    Ik heb een humax kastje van Ziggo de 50-50 gekocht ,maar krijg nu links boven in beeld telkens wel 8 tekens van b.v.smart t.v. DV 3 All share homi 4 1080P Clear motion 200hz en elke 5minuten de t.v is een samsung type UE 40D6200.
    Ik heb al meerdere keren naar samsung gebeld en die kunnen me niet verder helpen.
    Ik weet nu niet meer wat te doen.

    Gesteld op 9-4-2016 om 17:21 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Het ligt zo wat moeilijk, maar afgaande op wat je schrijft, lijkt het er voor mij op dat de Tv op de verkeerde ingang staat. Bijzonder is wel dat de Tv dat elke keer toont, maar ik ken de Samsung niet goed.

      Maar je hebt de Humax natuurlijk aangesloten middels HDMI, en je moet even kijken welke ingang je hiervoor hebt gebruikt. De Tv zal n.l. niet automatisch omschakelen naar die ingang, daar de Humax geen CEC codecs ondersteund. Je dient dus via de Ext of AV toets zelf even de juiste ingang te kiezen en dan zou het moeten werken.

      Nu is het lastig om dat elke keer te moeten doen, maar wellicht onthoudt de Samsung de laatst gekozen ingang. In andere gevallen is er vaak een verborgen menu alwaar je een ingang kan selecteren, welke dan steeds wordt geactiveerd bij het inschakelen van de Tv. Dat heb ik ook gedaan bij mijn Panasonic, maar bij Samsung Tv's is dat niet altijd even eenvoudig.

      Maar probeer dus eens het genoemde dat zou moeten werken.
      mvg. Willem. Geantwoord op 9-4-2016 om 18:38

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Jammer het is niet gelukt ,het komt toch telkens terug al die beeldjes,maar toch bedankt.
      weet U waar ik het anders nog kan proberen?
      Groetjes Marianne. Geantwoord op 18-4-2016 om 12:43

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Marianne.

      kijk anders even bij de handleiding van de Tv. Ik herken dit niet van de Humax, dus het moet iets zijn in de Tv zelf. Maar Samsung zou je daar natuurlijk ook bij moeten kunnen helpen.

      Succes!
      Mvg. Willem

      Geantwoord op 18-4-2016 om 17:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • hallo Willem
      Nou hoor het probleem is eindelijk opgelost.
      Het bleek dat de t.v. bij pop up aan stond en m'n Dochter zei dat het niet moest,dus heeft ze het uit gezet en nu zijn alle beeldjes verdwenen wat fijn zeg.
      Maar jij toch ook bedankt voor de hulp Willem.
      Groetjes Marianne. Geantwoord op 23-4-2016 om 17:22

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Marianne,

      fijn dat het is opgelost zeg! Handig zo'n dochter! Ik ben in de Tv's van nu niet meer zo thuis, maar de techniek gaat ook veel te snel. Maar dat het niet aan de Humax lag, was wel zeker, want daar hou ik me wel erg veel mee bezig (meerdere modellen).

      Maar het zal zeker fijn zijn dat je weer zonder toestanden Tv kan kijken. Bedankt dat je de afloop even hebt gemeld. Netjes! :-)

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-4-2016 om 19:20

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info