• Ik kan niet meer schakelen blijft op 1 zender staan

    Gesteld op 25-3-2016 om 18:29 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Ga op deze manier te werk:

      -Haal eerst een 20 tal minuten de spanning geheel van het apparaat door de stekker uit de contactdoos te nemen.
      -Haal nu alle kabels los, zoals coax, HDMI en audio kabel. De eventueel gebruikte optische kabel kan aangesloten blijven.
      -Sluit na 20 minuten de kabels weer aan.
      -Schakel de spanning weer in, en stel direct nadat je het apparaat hebt ingeschakeld en deze is opgestart, de decoder terug naar de fabriekstand. De schijf dient hierbij eigenlijk ook geformatteerd te worden, dus het is raadzaam van te voren even de opnamen, die je wilt bewaren, veilig te stellen.
      -Bij het terug stellen kun je dan het vakje "formatteren" aanvinken. Alles gebeurt dan in één handeling. Maar je kan dit ook na het terug stellen doen.
      -Installeer de decoder opnieuw met de juiste gegevens en haal deze eventueel van de energiespaarstand* (aanbevolen voor snel opstarten/tijd in het display in stand-by).
      -Schakel desgewenst ook het automatisch uitschakelen* uit. (*Beide doe je in het menu, onder 'energiebeheer').
      -Controleer of er een update mogelijk is (is de optie grijs en niet aanklikbaar, dan heb je de laatste versie, maar de 5200 zal eigenlijk zelf een melding achterlaten als er een nieuwe versie aanwezig is).

      --->> Nu wellicht niet van toepassing, maar om de waarden te controleren bij een slechte ontvangst kun je een zender bekijken en neem je een andere zender op, en leest dan de waarden uit van BEIDE tuners. Doe dit even bij wat verschillende zenders.
      Het gaat om de sterkte, kwaliteit en BER. Plaats die waarden hier eens. (dat kun je het best doen bij deze vraag, zodat de conversatie bij elkaar blijft).

      Mvg. Willem Geantwoord op 25-3-2016 om 19:31

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • PS: in het bericht staat de 5200 genoemd. Je kunt echter gewoon alle opties uitvoeren indien de decoder reageert op de afstandsbediening, echter dien je bij de 5050 wel even handmatig te checken of er nieuwe updates zijn. De 5050 meldt dat, i.t.t. enkele modellen doorgaans niet zelf.

      Mvg. Willem Geantwoord op 25-3-2016 om 20:48

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info