• Beste Willem,

    Kan ik een op genomen programma overzetten-kopieeren naar een USB stick ?
    Zoniet hoe moet ik een opgenomen programma kopieeren=.
    Bvd,
    Mvg,
    Sib.

    Gesteld op 18-2-2016 om 12:48 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Sib,

      dat kan eigenlijk niet, daar je tegen het probleem aan loopt dat bestanden boven 4 Gig worden afgebroken cq, niet zijn te kopiëren/over te zetten.

      Wel kun je bestanden overzetten op een externe schijf. Deze dient dan minimaal 100GB te zijn en Maximaal 1TB.

      Deze schijf werkt doorgaans uitstekend:
      WD elements SE 1 TB 2,5 inch HD (USB 3.0). Deze krijgt zijn voeding vanaf de decoder.

      De 5050 kan de schijf echter nog niet zelf formatteren, en dat dien je dus door de PC te laten doen. Dat moet dan wel gedaan worden in EXT3.

      Als je bij de zoekfunctie boven de vragen 'verplaatsen' intoetst en op zoeken klikt vind je info over het verplaatsen van bestanden naar de externe schijf. Let er wel op dat je de schijf dan eigenlijk alleen nog voor de decoder zelf dient te gebruiken.

      Daarom is een nog betere optie om te werken middels FTP, maar dan dien je wel wat kennis te hebben van netwerken. Maar ook dat vind je terug als je op verplaatsen zoekt. Je ziet dan een aantal vragen en reacties m.b.t. dat onderwerp.

      Bij Kho en Arnaud zie je b.v. veel info terug welke gebruikt kan worden.

      Mvg. Willem
      Geantwoord op 18-2-2016 om 17:27

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info