• Dag Willem,
    op de eerste plaats nog de allerbeste wense hoor voor 2016.
    alleen op omroep brabant,valt de zender uit en start hii opnieuw op.
    maar dan valt wel het beeld telkens weg.
    Hij start dan automatisch weer op,maar naar 2 minuten is dit weer .
    hopende voldoende informatie,hoop ik
    vr gerard

    Gesteld op 2-1-2016 om 19:01 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Gerard,

      bedankt. Ik dacht er al zoiets uit te halen, maar daar dit iets is wat maar zeer zelden voorkomt, zeker bij één zender, wilde ik dus graag wat meer info.

      Het best kun je eens een uitgebreide reset uitvoeren.

      Dit is als op de site besproken en als je hierboven bij de zoekfunctie 'uitgebreid' invoert en op zoeken klikt, zie je een aantal vragen/reactie m.b.t dit onderwerp.

      Als je dan even naar beneden scrolt naar de vraag van Ludwig van 11-4-2015 07:04, en mijn reactie daarbij, zie je exact hoe te werk te gaan.

      !!Let op! Wil je de opnames niet kwijt en kun je deze zo snel niet overzetten, laat het formatteren van de schijf dan even achterwege.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 2-1-2016 om 19:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info