• de humax 5050 geeft aan een programma van zender 13e Street op te nemen, timer en schedule, maar op de schijf is dit niet terug te vinden.

    Gesteld op 7-12-2015 om 13:55 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • In principe dienen alle zenders te kunnen worden opgenomen, alleen bij Fox was dit nog wel eens een issue. Ook dat is echter verholpen na een software update en het is dus raadzaam eens te kijken of je nog nieuwe software kan laden (de 5050 geeft dat nog niet zelf aan) of dat het wellicht helpt als je de decoder even terug stelt naar de fabrieksinstellingen en opnieuw installeert.

      Via het menu kun je zien of er nieuwe software aanwezig is. Is de optie grijs en niet aanklikbaar, dan heb je de laatste versie al. Is deze wel aanklikbaar, doe dat dan en laat de decoder zo lang zijn gang gaan totdat deze zelf de weergave weer start. Onderbreek de updates dus nooit!!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 7-12-2015 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik kan middels het menu niet aan de software update en ook niet aan de fabrieksinstellingen. Het derde blok slaat hij over vreemd genoeg over. Geantwoord op 7-12-2015 om 21:18

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je niet in bepaalde opties van het men kan komen, komt dat vaak doordat er een opname loopt, een opname gepland is, of kijkt via time-shift.

      Niet altijd zijn dus alle opties beschikbaar. Kijk dus eens wat er in dit geval speelt.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 7-12-2015 om 21:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Willem bedankt. Na de humax geheel te hebben uitgezet, heeft hij gereboot. Toen kon ik wel in het derde blok. Na een software update werkt hij weer prima en kan ik ook 13the Street opnemen.

      m.v.g. Sjef Geantwoord op 8-12-2015 om 08:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Sjef,

      dan heeft er even een foutje in gezeten, maar goed, het is opgelost. Fijn te zien dat het voor elkaar is en je alles weer kunt opnemen. Houd af en toe even in de gaten of er nieuwe software is.

      Bij de nieuwere modellen wordt dit automatisch aangegeven, maar bij de 5050 niet en daardoor wordt het nogal eens vergeten. Nu verwacht ik niet zoveel updates meer voor deze decoder, maar als dat wel het geval is plaats ik dat meestal ook wel even op de site.

      Veel kijkplezier en hartelijk dank voor de respons. Dat wordt zeer gewaardeerd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 8-12-2015 om 16:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info