• Ik heb diverse programma's op wekelijks opnemen staan en als we thuis zijn werkt dat goed. Nu hebben we al een paar keer gehad dat na de vakantie de programma's niet opgenomen zijn. Het lijkt net als de decoder een paar dagen uitstaat dat de opneemfunctie dan ook niet werkt. Is daar een oplossing voor?

    Gesteld op 26-9-2015 om 18:41 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dat zie ik soms vaker, maar normaal gesproken mag dat niet voorkomen en dient gewoon elk programma te worden opgenomen, dat is geprogrammeerd. Ook als daar enkele dagen tussen zitten.

      Een, vind ik althans, noodoplossing is om de decoder af en toe te laten inschakelen via de timer functie, maar vaak werkt het ook als je de decoder in het menu van de energiespaarstand haalt. Je ziet dan de tijd in het display als de decoder in stand-by staat.

      Probeer dit dus eens als deze optie tenminste al niet uitgeschakeld is.

      Ook kan het helpen de decoder eens terug te stellen naar de de fabriekstand en opnieuw te installeren. Daarbij blijven opnames gewoon bewaard, mits je het vakje voor formatteren niet aanvinkt.

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 26-9-2015 om 19:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info