• Is er een antwoord op 3-11-2012 15:14??

    Ik wil hd opnamen van een Amino settopbox overzetten naar de Humax 5050 hd.
    De source knop werkt niet.
    Dit zou toch via scart vcr moeten werken?

    Gesteld op 17-9-2015 om 15:01 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Je hebt daarvoor de source knop niet nodig, maar het gaat ook niet lukken om opnames over te zetten van de Amino naar de Humax 5050. Via scart is het sowieso niet mogelijk HD beelden weer te gen, laat staan te kopiëren, maar de scart uitgangen op de decoder zijn ook aanwezig voor andere doeleinden.

      Zo kun je de decoder gebruiken bij een ouder toestel, dat alleen over scart beschikt en kun je op de VCR uitgang van de decoder een Video-of DVD recorder aansluiten, zodat je opnames vanaf de decoder kan overzetten op een Videoband of DVD.

      Je kan wel wat andere bestanden uitwisselen, als de decoder wordt opgenomen in je netwerk, maar dat is zeer beperkt, en en het is daarnaast zeker niet aan te raden om andere opnames op de harde schijf van de 5050 te zetten, daar deze al snel vol zal zijn, en de bestanden er dan toch weer vanaf moeten. Maar gaat er even iets mis, waardoor de schijf moet worden geformatteerd, gaat alles verloren.

      Kortom, wat je wilt gaat niet lukken en wellicht moet je eens kijken naar een mediaspeler.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 17-9-2015 om 15:19

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • PS: Nog even ter verduidelijking: de scart aansluitingen op de 5050 zijn UITGANGEN en kunnen dus geen inkomend signaal aan. Je kan dus die aansluitingen nooit gebruiken om bestanden over te zetten op de decoder.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 17-9-2015 om 15:28

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nog een extra tip: koppel ook nooit 2 apparaten aan elkaar via HDMI, als het om apparaten gaat die via dat systeem een signaal UITSTUREN. Koppel dus niet 2 decoders aan elkaar en doe dat ook niet met b.v. een DVD recorder en een decoder! Je kan daarmee n.l. de HDMI boards beschadigen.

      Opnemen via HDMI kan overigens nooit, want deze is beveiligd met de HDCP beveiliging en tevens zijn er geen apparaten die kunnen opnemen via HDMI.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 17-9-2015 om 19:38

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info