• Hallo Willem, ik heb ook een vraag voor jou . Mijn Humax RM-F01 afstandsbediening reageert niet meer . Heb er al nw batterijen in gedaan maar hij doet niks meer .De lichten van pvr tv dvd audio gaan wel branden als je er op drukt anders dan er verders niks gebeurd. Groet Jacqueline

    Gesteld op 30-5-2015 om 10:37 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Jacqueline,

      Je kan eens proberen of het baat als je een nacht lang de batterijen uit de afstandsbediening haalt. Druk daarna, voordat je de batterijen herplaatst, op een aantal toetsen en plaats de batterijen.

      gebruik liefst geen oplaadbare types.

      Ook kan dit aan de hand zijn:

      Wellicht staan de decoder en de afstandsbediening in een verschillende modus.
      Druk op de 'OK' toets en direct daarna op 0 en houdt beide een aantal seconden ingedrukt.

      Er verschijnt nu een 'pagina' over het weergegeven beeld heen. Hier staat het juiste modus nummer aangegeven. Toets dit nummer in op de afstandsbediening (kan 1 tot 6 zijn). Als je dit nummer intoetst op de afstandsbediening knippert even de led (decoder/PVR) op de afstandsbediening. Het zou daarna weer moeten functioneren.

      Mvg. Willem



      Geantwoord op 30-5-2015 om 19:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo Willem,
      Dank voor je reactie . Ik heb beide suggesties uitgeprobeerd maar nog steeds niks . Afstandsbediening doet het nog steeds niet .
      Heb jij eventueel nog een andere eventuele oplossing ?
      Groet, Jacqueline Geantwoord op 31-5-2015 om 16:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag Jacqueline,

      zie je helemaal geen modus nummer verschijnen? Normaal zie je die n.l. wel en zo kun je dus het juiste modus nummer ingeven.

      Maar het kan natuurlijk zijn dat er iets mis is met de afstandsbediening of de decoder zelf. In sommige gevallen lijkt de afstandsbediening wel gewoon te werken, maar stuurt deze geen signaal uit.

      Haal anders ook eens een 10-15 minuten de spanning geheel van de decoder. Ook dat kan werken. Terug naar de fabriekstand is het best, maar dan moet je uiteraard wel in het menu kunnen komen en zonder afstandsbediening is daar helaas geen mogelijkheid voor.

      Ik lees graag weer even hoe het is afgelopen.

      mvg. Willem.

      Geantwoord op 31-5-2015 om 17:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Jacqueline, (e.a.)

      Helaas geen reactie meer gezien. Jammer is dat toch. Dat komt wel erg vaak voor, terwijl ik me toch aardig inzet om alles wat er langs komt te beantwoorden of op te lossen. En ik plaats op een aantal rubrieken.

      Natuurlijk zal het voorkomen dat iemand niet tevreden is of dat het met de gegeven info niet is gelukt, maar laat het dan gewoon even weten. Ik doe dit vrijwillig en dan is het toch wel jammer te zien dat men vaak niets meer van zich laat horen, of niet de info geeft waar ik om vraag. Begrijp me goed, ik moet op afstand de situaties inschatten.

      Humax kent mij goed en daarmee heb ik goede contacten, dus we wisselen onderling ook wel info uit. Als je daar een vraag voorlegt en men vraagt wat meer info geef je dat toch ook? Ik vraag me vaak af waarom dat hier vaak niet wordt gedaan.

      Nogmaals, erg jammer, maar gezien het toenemende aantal vragen op alle rubrieken waar ik plaats, blijkt gelukkig dat men de site en mij toch wel kan vinden en gelukkig komen veel mensen ook weer terug als ze een vraag hebben, of zijn al geholpen met de info die al aanwezig is op de rubrieken.

      Daar hou ik me dus maar aan vast.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-6-2015 om 04:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info