• Hallo, sinds ik de Humax 5050c weer opnieuw zenders moest laten zoeken heb ik een probleem met het opnemen van 13 street. Ik zie dat hij opneemt in de "guide" maar ik zie niet dat hij opneemt in de "media"
    Als ik later ook wil gaan kijken kan ik hem ook niet vinden. Staat er gewoon niet bij. Andere zenders doet hij wel gewoon. Dan is hij toch niet opgenomen. Hoop dat jullie een antw weten zonder dat ik hem moet rebooten want er staan een aantal programma's op mijn harde schijf die ik niet kwijt wil
    MVG JJ den Ouden

    Gesteld op 12-3-2015 om 20:20 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag,

      Waarschijnlijk ligt de fout bij de provider. Is dit daar daar dan ook al gevraagd en/of gemeld?

      Overigens gaat er bij het terug stellen naar de fabriekstand niets verloren, zolang je de HDD maar niet formatteert. Echter vraag ik me af of dat in dit geval zal baten. Maar het is dus wel te proberen.

      Overigens raad ik ook aan opnames die je wilt bewaren altijd z.s.m. over te zetten op een ander medium, want als er een keer wat fout gaat is de kans aanwezig dat je alles kwijtraakt...

      Mvg. Willem. Geantwoord op 12-3-2015 om 20:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Heb hetzelfde probleem gehad, uiteindelijk heeft bij mij geholpen een software update te doen.
      Zie je menu en instellingen. Je hebt dan alles nog gewoon op je harde schijf staan en kunt dus alles wat je hebt opgenomen gewoon nog bekijken.
      Succes , Sylvia Geantwoord op 13-3-2015 om 22:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Sylvia,

      de software die het laatst is uitgebracht voor de 5050 is al wat ouder, dus ik neem aan dat JJ den Ouden deze erop heeft? Er zijn voorts wat issues bekend na de zenderwisseling en aan een deel daarvan wordt sowieso gewerkt.

      Maar ook bij het geheel terug stellen blijven de bestanden op de schijf aanwezig, alleen vrees ik dat dat niet tot de oplossing zal leiden.

      Maar wellicht baat het als de software nog kan worden bijgewerkt. De 5050 geeft helaas niet aan dat er nieuwe software beschikbaar is en daardoor wil men het nog weleens vergeten.

      Mvg. Willem Geantwoord op 13-3-2015 om 22:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info