• Willem, nog een kleine toevoeging. Ik krijg bij het opstarten ook niet het gebruikelijke Humax scherm in beeld. Maar dit heb ik in het verleden ook al een enkele maal (niet) gehad. De toevoeging is dus misschien niet relevant, maar toch.
    Maarten Mulder
    Waddinxveen

    Gesteld op 8-2-2015 om 18:34 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Maarten,

      Ik heb toevallig net gereageerd. Ben een beetje laat vandaag met het beantwoorden van vragen, maar ben ook al een paar uur bezig.

      Het lijkt erop dat er geen HDMI verbinding meer tot stand komt tussen decoder en Tv. Dat kan aan de kabel liggen, of aan een handshake issue, maar hieronder zijn wat tips genoemd. Als je weer reageert, doe dat dan a.u.b. even bij die vraag, dan blijft alles mooi bij elkaar. Nu plaats jij wel altijd netjes je naam, maar velen doen dat niet en dan kan het echt zoeken zijn van wie bepaalde reacties dan afkomen.

      mvg. Willem.

      Geantwoord op 8-2-2015 om 18:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Willem, bedankt voor de reactie. Ook op PC gebied ben ik niet zo thuis vandaar dat het fout liep. Ik ga morgen of later met jouw advies aan de slag. Laat de uitkomst uiteraard wel weten.
      Groeten,

      Maarten Mulder
      Waddinxveen Geantwoord op 9-2-2015 om 09:46

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info