• Goedendag Mijn vraag is, wij hebben sinds deze week een nieuwe TV LG 49UB830V-ZG.
    Nu wil ik de Humax IHDR-5050C via een HDMI kabel aansluiten, dit geprobeerd maar geen signaal, als ik hem opstart krijg ik wel HUMAX op het scherm en direct daarna de melding geen signaal.
    De TV word via een digitaal kastje via glasvezel aangestuurd en dat werkt allemaal perfect. De vorige tv een 14 jaar oude Phillips was niet goed geschikt voor diverse digitale uitzendingen en werd de Humax bedient door een analoge kabel, dus ook alles programma`s waren niet op te nemen. Maar wat doe ik nu fout? in de humax handleiding staat gewoon de HDMI kabel aansluiten en klaar, tenminste zo lees ik het, kan iemand mij ook vertellen wat ik fout doe.
    had net daarvoor een Bleu ray/DVD speler aangesloten en dat ging perfect .
    Op de vorige tv zat alles met scart kabels aan elkaar verbonden.
    Met vriendelijke groet Eelco

    Gesteld op 1-2-2015 om 15:11 in forum Humax iHDR-5050C Misbruik melden
    • Dag Eelco.

      Je doet eigenlijk niets fout, maar als je de decoder op een Tv aansluit middels HDMI, dien je doorgaans zelf de juiste ingang te selecteren op de Tv. Dat gebeurt niet automatisch daar de Humax decoders geen CEC ondersteunen.

      Nu is het bij veel Tv's mogelijk om via de zogenoemde Hotelmode, of soms anders genoemd, een toegang toe te wijzen, welke wordt geactiveerd bij het opstarten van de Tv. Je hoeft dat dan niet meer handmatig te doen.

      Sommige Tv's onthouden wel de laatst ingestelde ingang, maar anderen weer niet.

      Googel anders even op Hotelmode LG en verander alleen dit in dat menu!


      Dit wordt zeer vaak toegepast.

      mvg. Willem.

      Geantwoord op 1-2-2015 om 22:54

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Eelco,

      Even heel snel gekeken en de LG heeft dus inderdaad zo'n hotelmode. Maar verander dus alleen dit en blijf zeker af van remote en button lock!!

      Doorgaans is dit zeer snel uit te voeren.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 2-2-2015 om 19:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info