Taal Documenttype Pagina's
Deutsch Gebruiksaanwijzing 26 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Hallo ,altijd heeft onze humax het gedaan ennu geeft hij steeds een E37-32 aan en dat deze zender tijdelijk niet beschikbaar is grrr maar het is al weken er is al een monteur geweest we hebben alle kabels vervangen en nog doet him het niet ,help...... Met vr grt Gesteld op 18-7-2015 om 20:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ziggo heeft met een paar zenders wat mee gedaan o.a. Eurosport doet het niet, een paar andere zenders ook niet. Volgens de monteur is de Humax 5300C stuk. Door een paar wijzigingen doet het apparaat ineens niet meer. Oplossing ga maar naar de winkel. Vind ik eigenlijk tekort door de bocht. Zet maar terug zou ik zeggen, of anders geef als teken van goede service een nieuwe. Gesteld op 27-8-2014 om 16:21

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn HUMAX IHDR-5200C vertoont digitale beeldverstoringen, inclusief de audio, op de zenders in 162, 170, 340, 348, 412, 802 en 810 MHz. O.a. dubbelbeeld RTL8HD & FOX HD.

  Provider is ZIGGO Alles-in-1 met smartcard.

  De HUMAX is verbonden met de triple wandcontactdoos uitgang naar de antenneingang met een Kabelkeur goedgekeurde Hirschmann 1½ meter coaxkabel.

  In de meterkast vanuit het abonneeovernamepunt, geaard, en direct verbonden met een antenneversterker, FRA752/N, geaard, power, lengte op meer dan 15 meter ingesteld.

  Via de HUMAX gaat eveneens een Hirschmann 1½ meter coaxkabel naar de televisie met een Quantis CI+ 1.3. Alsmede een HDMI-kabel vanuit de HDMI-uitgang naar HDMI2 op de televisie.

  De televisie vertoont, m.u.v. de 802 & 810 MHz, de beeldverstoringen niet.

  Waarom wel de HUMAX die verstoringen en op de televisie dus niet?


  1953 Gesteld op 6-7-2014 om 08:29

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dag,

   Ik zie toevallig deze vraag terug bij het Kassa forum en daarbij de verwijzing naar deze site. Maar gezien de vraag in een verkeerde rubriek staat, heb ik deze eerder nooit opgemerkt. Ik zie echter dat uw vraag al wat ouder is en ga er dan ook vanuit dat dit inmiddels wel is opgelost. Ik zie dus ook dat u de Humax IHDR-5200C en daar is een vrij druk bezocht onderwerp over te vinden en wel hier:

   Klik op deze LINK

   Is hulp van belang, kunt u daar terecht. Als het issue nog niet goed is opgelost, laat het dan hier of bij de andere rubriek even weten. Ik sla deze pagina in ieder geval op en kan ook eventueel het bericht verplaatsen naar het juiste onderwerp.

   Mvg. Willem

   (Doe Philip en Aurora op het Kassa forum even de hartelijke groeten van me a.u.b)

   Geantwoord op 7-12-2014 om 06:53

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • PS: de site van Kassa was net even uit de lucht, maar ik zie nu dat alles alweer voor elkaar was bij u. Desondanks hoop ik dat u me alsnog kan vinden als er wat mocht zijn. Ik plaats niet meer op Kassa vraag en antwoord, dus wellicht kunt u aan Philip doorgeven dat het om de verkeerde link ging. Op dit onderwerp staan inderdaad geen tips, maar die vind u wel in ruime mate in de juiste rubriek.

   Mvg. WillemGeantwoord op 7-12-2014 om 07:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Humax VA-5200

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info