• Mijn HUMAX IHDR-5200C vertoont digitale beeldverstoringen, inclusief de audio, op de zenders in 162, 170, 340, 348, 412, 802 en 810 MHz. O.a. dubbelbeeld RTL8HD & FOX HD.

    Provider is ZIGGO Alles-in-1 met smartcard.

    De HUMAX is verbonden met de triple wandcontactdoos uitgang naar de antenneingang met een Kabelkeur goedgekeurde Hirschmann 1½ meter coaxkabel.

    In de meterkast vanuit het abonneeovernamepunt, geaard, en direct verbonden met een antenneversterker, FRA752/N, geaard, power, lengte op meer dan 15 meter ingesteld.

    Via de HUMAX gaat eveneens een Hirschmann 1½ meter coaxkabel naar de televisie met een Quantis CI+ 1.3. Alsmede een HDMI-kabel vanuit de HDMI-uitgang naar HDMI2 op de televisie.

    De televisie vertoont, m.u.v. de 802 & 810 MHz, de beeldverstoringen niet.

    Waarom wel de HUMAX die verstoringen en op de televisie dus niet?


    1953

    Gesteld op 6-7-2014 om 08:29 in forum Humax VA-5200 Misbruik melden
    • Dag,

      Ik zie toevallig deze vraag terug bij het Kassa forum en daarbij de verwijzing naar deze site. Maar gezien de vraag in een verkeerde rubriek staat, heb ik deze eerder nooit opgemerkt. Ik zie echter dat uw vraag al wat ouder is en ga er dan ook vanuit dat dit inmiddels wel is opgelost. Ik zie dus ook dat u de Humax IHDR-5200C en daar is een vrij druk bezocht onderwerp over te vinden en wel hier:

      Klik op deze LINK

      Is hulp van belang, kunt u daar terecht. Als het issue nog niet goed is opgelost, laat het dan hier of bij de andere rubriek even weten. Ik sla deze pagina in ieder geval op en kan ook eventueel het bericht verplaatsen naar het juiste onderwerp.

      Mvg. Willem

      (Doe Philip en Aurora op het Kassa forum even de hartelijke groeten van me a.u.b)

      Geantwoord op 7-12-2014 om 06:53

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: de site van Kassa was net even uit de lucht, maar ik zie nu dat alles alweer voor elkaar was bij u. Desondanks hoop ik dat u me alsnog kan vinden als er wat mocht zijn. Ik plaats niet meer op Kassa vraag en antwoord, dus wellicht kunt u aan Philip doorgeven dat het om de verkeerde link ging. Op dit onderwerp staan inderdaad geen tips, maar die vind u wel in ruime mate in de juiste rubriek.

      Mvg. Willem Geantwoord op 7-12-2014 om 07:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info