• Verplaatste vraag, Willem, sitebeheer.

    Ik wil Humax 5100c RM-E06 code zoeken voor Lenco en die staat in boekje maar niet alles en maar 10 meer kan niet vinden. Groetjes van Martin Spanjaard

    Gesteld op 5-9-2015 om 11:17 in forum Humax IRHD-5100C Misbruik melden
    • Dag Martin,

      niet elk apparaat wordt ondersteund. Het is dus goed mogelijk dat je Lenco niet bediend kan worden door de afstandsbediening van de Humax. Op het Internet zijn echter soms wel wat meer codes te vinden, maar helaas kan het dus voorkomen dat de juiste er niet bij zit.

      Om die reden maakt men dan ook wel regelmatig gebruik van een Logitech systeem afstandsbediening. De goedkope versie ondersteund al veel apparaten en heeft al tal van functies. En er is daarin veel keuze. Maar ook de opties kunnen zeer handig zijn. Zo kun je met één druk op de knop b.v. je Tv, decoder en geluidssysteem inschakelen en deze meteen de juiste ingang laten kiezen.

      Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden, welke bij de Humax beperkt zijn, wat natuurlijk ook wel logisch is. Deze is in feite gemaakt voor de decoder/PVR en heeft daarnaast beperkte opties om bepaalde functies uit te voeren, maar daar stopt het dan ook mee.

      Maar gaat het in dit geval om een Tv? Ik zal anders ook even zoeken, maar het zou handig als je even een type doorgeeft. Ik kan het dan ook even overleggen met mijn 'collega's' van Humax.

      Noot: ik heb je vraag verplaatst, daar deze ver onderin de rubriek staat. Als je een vraag hebt, kun je deze het best als nieuwe vraag stellen en niet bij een andere vraag of reactie.

      Als je antwoord, kun je dat bij deze vraag/reactie doen. Dan blijft de conversatie bij elkaar.

      Ik zal de andere vraag even weghalen.

      Mvg. Willem Geantwoord op 5-9-2015 om 12:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info