• Mijn vraag gaat over de afstandsbediening. Het knopje "PVR" brandt constant en de afstandsbediening kan ik hierdoor niet meer gebruiken. Wat is hier de oorzaak van?

    Gesteld op 15-3-2016 om 10:15 in forum Humax IR-FOX Z Misbruik melden
    • Dag,

      ik vraag me een beetje af of je wel de passende afstandsbediening bij het apparaat hebt, daar de Fox c helemaal geen PVR is... Werkte dit voorheen wel, of heb je dit recent zo aangeschaft?

      Je kan wel proberen of het baat als je de batterijen 24 uur uit de afstandsbediening haalt, maar ik zou het waarderen als je even mijn vragen beantwoord, daar ik dit wat vreemd vind.

      Mvg, Willem. Geantwoord op 15-3-2016 om 17:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      ik begrijp wel dat het om de IR-Fox Z gaat, maar dat is de goedkoopste en minst geavanceerde decoder van Humax en dus geen PVR. IK vraag me dus af welke afstandsbediening je erbij hebt, want volgens mij hoort degenen die je nu hebt niet bij de Fox Z.

      Hier: zie je de afstandsbediening van de Fox en deze heeft dus helemaal geen PVR, TV, Audio en DVD toets...

      Mvg. Willem Geantwoord op 15-3-2016 om 20:04

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Beste Willem, bedankt voor je oplossing. Ik heb de batterijen er 24 uur uitgelaten en hij doet het weer.
      Ik heb links boven 2 knopjes PVR en TV. Hij moet op PVR staan, dan kan ik zappen etc. Wanneer je TV indrukt kun je vervolgens er niet mee werken. Geantwoord op 17-3-2016 om 11:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag,

      mooi te zien dat het weer voor elkaar is. Inderdaad moet altijd de PVR toets, mits aanwezig, oplichten. Anders zal de decoder er niet op reageren. Echter is de Fox z gen PVR, dus dat blijft wat vreemd. Maar ik zal dat eens uitzoeken. De Fox z komt niet zo vaak voorbij.... Ik hou me dus ook meer bezig met de andere modellen.

      Bij de andere types heb je meerdere brontoetsen zoals PVR, TV, DVD en AUDIO. Je kan dan n.l. ook beperkt andere apparaten bedienen via de afstandsbediening van de Humax. Maar als je in dat geval b.v. de Tv hebt bediend, dien je er wel op te letten, inderdaad weer even op de PVR toets te drukken om de decoder/PVR te bedienen. Maar met een PVR kun je opnemen en dat is bij de Fox c en Fox z net mogelijk....

      Mvg. Willem Geantwoord op 17-3-2016 om 17:39

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info