• waarom valt mijn humax uit, trek de stekker achter mijn decoder ik wacht dan 10 tellen en steek hem er dan weer in. zijn er andere oplossingen?

    Gesteld op 6-10-2015 om 19:51 in forum Humax IR-FOX C Misbruik melden
    • De Fox heeft zeer weinig storingen, maar het is natuurlijk al wel een oudere decoder, dus er kan een keer iets misgaan. Nu weet ik niet of je de zilveren of zwarte uitvoering hebt, maar die eerste is het oudst en gaat al zo'n 12 jaar mee.

      Maar het best kun je de decoder eens een 20 tal minuten spanningsloos zetten en na het opnieuw opstarten terug stellen naar de fabrieksinstelling en opnieuw installeren.

      Als dat niet baat, dan kun je nog het best een ander exemplaar van Marktplaats plukken, maar het is raadzaam dan een zwarte versie te kopen. Je ziet daar regelmatig hele nieuwe exemplaren of amper gebruikte voor een 15-20 Euro. Dat is doorgaans goedkoper als een reparatie, of je moet al willen kiezen voor een HD decoder/PVR.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 6-10-2015 om 20:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info