• Harde schijf wordt niet meer gewist zit nu vol. Hoe dit io te lossen?

    Gesteld op 26-7-2019 om 17:44 in forum Humax IHDR 5400 C Misbruik melden
    • Ik zou gewoon de 5400c weg doen. Hij is niet meer van deze tijd en wordt ook al niet meer verkocht. Hij iS vreselijk achterhaald. Ik heb er ook een die jarenlang foutcodes gaf die volgens Willem bijna niet aan de decoder konden liggen. Eerst bedrading etc controleren was dan het devies. Niets hielp.
      Ik ben nu erg blij met mijn vu+ duo 4k. Geen foutmelding meer en prima beeld en geluid.

      Volgens mij is humax over de kop. Ze kunnen het niet meer bij benen. Geantwoord op 26-7-2019 om 17:57

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Sorry, maar de eerste reactie slaat kant noch wal. De Humax 5400c word dan niet meer gemaakt, maar is gelijk aan de 5200c waar er nog gigantisch veel van in omloop zijn. Ik zie dat ik tevens verkeerde info zou geven over foutcodes, en ik weet zo niet waar dat precies om ging, maar ik ken de Humax modellen zeer goed en werk daar ook al jaren mee. Ik weet dus ook wel welke fouten er kunnen optreden.

      Maar als je een probleem hebt, en het lukt niet dat op te lossen, mot je dat aangeven. Dan zoek en test ik verder. En ik kan van mezelf zeggen dat ik zeer veel voor elkaar krijg. Niet voor niets verleen ik al bijna 17 jaar ondersteuning voor Humax, wat ik de laatste jaren ook kenbaar maak.

      En om bij de vraag te blijven; het is natuurlijk geen advies om iemand aan te raden het apparaat maar weg te doen, en te zeggen dat Humax over de kop is. Dat is pertinent niet zo, maar Humax/Quantis richt zich nu meer op andere apparaten en merken, zoals Hisense.

      Ik baal dus eigenlijk een beetje van een dergelijke reactie. Niet omdat je Humax aanvalt, maar de manier waarop. Waar baseer je het op dat Humax over de kop is en het niet meer kunnen bijbenen??

      Nee, als je antwoord, doe het dan inhoudelijk.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics.
      Geantwoord op 29-7-2019 om 01:40

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • "Harde schijf wordt niet meer gewist zit nu vol. Hoe dit io te lossen?"

      Ik neem aan dat je dit via het formatteren hebt geprobeerd? Zo ja, haal dan eerst eens 10 minuten de spanning geheel van de Humax. Lukt dat niet, voer dan een fabrieksreset uit waarbij je meteen de schijf formatteert (Vinkje plaatsen bij schijf/opslagapparaat formatteren).

      Laat de afloop even weten a.u.b.

      Willem
      Ondersteuning Humax
      Geantwoord op 29-7-2019 om 01:45

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info