Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/80
Pagina verder
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Beste willem

  Mijn humax deed het niet na logeerpartijtje neefje wer gek. Ging jouw tips lezen en heb hem weer in bedrijf. Dank willem Gesteld op 16-6-2019 om 14:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Mijn humax rm f01 werkt niet wat ik ook probeer. Heb een humax kastje van Caiway maar zij kunnen me niet helpen. Het pvr lichtje brandt en ik heb ook de batterijen eruit gehaald en weer teruggeplaatst. Help, dit is zo irritant!! Gesteld op 24-5-2019 om 18:02

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Je geeft aan dat de Humax niet werkt, maar weet je zeker dat de afstandsbediening wel in orde is? Je kan dat controleren in de camera van je smartphone. Je geeft aan dat bij het bedienen het PVR ledje oplicht, maar de Humax niet werkt, en dat kan natuurlijk ook nog aan de Humax zelf liggen.

   Maar het kan ook zo zijn dat Humax en afstandsbediening beiden in een andere modus staan. Dat kun je oplossen door de 0 toets in te drukken, ingedrukt te houden! en meteen daarna ook de OK toets in te drukken en ingedrukt te houden. Als je de toetsen enige tijd samen hebt ingedrukt verschijnt er een kader op het scherm wat aangeeft in welke modus de Humax staat en hoe je deze kan wijzigen. Standaard staan bedien op modus 1. Stel dat ook nu in en kijk dan even of het weer werkt.

   PS: het natuurlijk wat vreemd dat je aangeeft de 5300c via Caiway te hebben, maar zij je niet kunnen helpen. Als zij iets leveren, wat niet werkt, moet men voor een oplossing zorgen, en dat kan ook inhouden dat men het apparaat omruilt.

   Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 25-5-2019 om 04:05

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Beste Willem je bericht zat vanavond in mijn inbox dus je laatste berichtje over reactie was wat voorbarig.
   Nee het werkt niet met de gegeven oplossing. Er gebeurt niets als ik dit doe.
   Ik zal contact opnemen met quantis electronics. Bedankt voor je reactie.Geantwoord op 30-5-2019 om 00:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dag.

   Dat is dan wel heel laat, want ik heb het antwoord de 25ste geplaatst. Dus heel voorbarig was het ook weer niet. Maar goed, Quantis/Humax zal je hetzelfde vertellen, want ik verleen ondersteuning voor dat bedrijf en het moet op deze manier lukken om de 5300c en de afstandsbediening weer in eenzelfde modus te zetten. Ik gebruik het vaak, want bij testen staan hier nogal eens een aantal apparaten en deze geef ik dan allemaal een andere modus, zodat ze niet reageren op 1 afstandsbediening.

   Maar kortom, probeer het nog eens met de 0 en OK toets en kijk even of de afstandsbediening zijn werk doet. Dat kan in de camera van je smartphone.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronicsGeantwoord op 31-5-2019 om 04:57

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Hallo Willem ik druk de 0 en ok toets in maar ik begrijp niet wat je bedoelt met de camera van de smartphone. Er gebeurt niets. Ik bel de klantenservice dan kunnen ze misschien uitleggen hoe het werkt.
   Bedankt.Geantwoord op 31-5-2019 om 11:34

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dag,

   ik verleen ondersteuning voor Humax, dus ben een verlengstuk van de helpdesk en werk al meer dan 15 jaar samen met Humax. Die zullen dus wat de 0 en OK toets betreft hetzelfde vertellen. Ik heb op deze en andere sites dan ook al heel veel mensen geholpen met de verschillende modellen. Op de Ziggo Community ben ik ook actief en ben daar Humax expert. Ik kan je dus echt wel op weg helpen en Humax zal dat beamen. Maar als je daar niet op vertrouwd is dat natuurlijk niet anders.

   Maar toch nog even:

   -Ten eerste: Om te controleren of de afstandsbediening zijn werk doet, kun je deze op de camera van je telefoon richten. Als je dan op een toets drukt zie je dat en weet of de afstandsbediening werkt.

   -Begrijp je dit niet, niet erg. Leg dat dan even naast je neer en ga zo dicht mogelijk bij de 5300c zitten. Zet deze aan en wacht totdat deze is opgestart. Druk nu op de 0 (nul) toets en houd deze vast. Druk meteen erna ook de OK toets in, en houd deze beide toetsen net zolang vast totdat je een kader in beeld ziet waarin de huidige modus te zien krijgt. Kies nu voor 1 door op de 1 te drukken. De Humax 5300c en de afstandsbediening staan nu beiden weer in modus 1 en zouden weer contact moeten maken met elkaar.

   Let op: let er wel altijd op dat de PVR toets oplicht als je de Humax bediend. Doet deze dat niet, druk dan even de PVR toets in.

   Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronicsGeantwoord op 1-6-2019 om 06:06

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
  • Hoi Willem, bedankt dat je me opnieuw helpt. Ik heb een nieuwe afstandsbediening, met nieuwe batterijen, maar het lukt niet. Misschien kan ik de helpdesk bellen en met jou de stappen doornemen?Geantwoord op 7-6-2019 om 15:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hallo Willem,
   ik heb CaiWay gebeld, en zij sturen een andere afstandsbediening toe. Ik hoop dat het probleem dan is opgelost. Bedankt voor je hulp.
   NelGeantwoord op 8-6-2019 om 14:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dag Nel,

   dus ook de nieuwe afstandsbediening werkt niet? Licht wel de PVR toets op? Zo nee, druk deze even in. Maar het lijkt erop dat er dus toch iets mis gaat vanwege de modus. En dan kom ik dus helaas, weer terug op het 0 en OK toets verhaal... Ik werk vanuit huis en je kan me op die manier dus niet bereiken. Maar wil je het met me doornemen ga dan even naar de site van Ziggo: Link (klik op 'link') en stuur me dan even een persoonlijk bericht. Dat kan hier niet en gegevens plaatsen is hier niet aan te raden. Je vind me hier: Link en klik op de grijze toets, 'stuur bericht'. Dan krijg je mijn nummer.

   mvg. WillemGeantwoord op 8-6-2019 om 23:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • PS: je kan het best op de 2e 'link' klikken. Dan kom je meteen bij mij terecht en kun je door op de grijze toets te klikken me zo een berichtje sturen. Anders help ik je daarmee wel, maar dat moet lukken.

   Willem
   Ondersteuning Humax/Quantis electronics.

   Geantwoord op 9-6-2019 om 06:05

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik heb een nieuwe Humax AB gekregen via ziggo mijn SAMSUNG TV reageert niet Ik kan hem dus niet aanzetten
  Het (humax) modem reageert wel op de AB Gesteld op 17-5-2019 om 13:23

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb je de originele afstandsbediening gehad? Zo ja, dan zal de Humax PVR (geen modem) daar meteen goed mee werken. Maar een Tv kan er niet standaard mee worden bediend, want er zijn er nogal wat. Achterin de handleiding zie je dan ook zeer veel codes, waarvan er één goed werkt voor je Tv, en de uitleg hoe te werk te gaan. Dat is zeer eenvoudig en goed te doen. Pas dan kan de Tv ermee worden bediend.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 17-5-2019 om 16:47

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Hallo, Met mijn AB behorende bij de Humax 5300 krijg ik die niet aan. Soms na ettelijke keren drukken ergens op gaat ie per ongeluk aan. Ook daarna kan ik na een poos geen zenders meer zoeken. Ook hetzelfde verhaal : na een paar keer drukken gaat ie weer goed. Batterijen zijn vol. Peter Gesteld op 7-5-2019 om 15:35

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dag Peter,

   gebruik liefst geen oplaadbare batterijen. Dus heb je deze vervang ze dan. Als je op een toets drukt, licht dan wel de PVR toets op? Zo niet, druk dan even op deze toets. Die moet dus altijd oplichten bij het bedienen van de Humax. De Tv toets mag alleen oplichten als je ook een Tv bediend met de afstandsbediening van de 5300c, en als je daarvoor dus de juiste code hebt vastgelegd.

   Als de PVR toets snel knippert dan zijn de batterijen niet goed meer. Een batterij kun je los niet goed meten, want deze kan dan nog nog vol lijken, terwijl deze spanning wegvalt als de batterijen worden belast.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 8-5-2019 om 00:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Kan ik vanaf mijn Ipad en muziek-app ,naar mijn humax cromecasten en dan via mijn versterker de muziek over mijn boxen horen
  Groet Dirk Gesteld op 4-4-2019 om 14:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Nee, dat is niet mogelijk. De Humax ondersteund wat mediaopties, maar is geen mediaspeler. Wil je dus meer zul je echt voor een mediaspeler moeten kiezen, naast het gebruik van de Humax.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 4-4-2019 om 20:33

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Ik heb een sony TV en een de humax 5300C
  Ik heb de ab van de humax gekoppeld, kan de tv en de Humax met dezelfde AB aan-uitzetten.
  Ik kan echter nu niet de bron ) source button' vinden om de juiste bron op de tv te selecteren ) nl die waar de humax is aangesloten'
  Weet iemand hiervoor een oplossing ? Gesteld op 3-4-2019 om 15:34

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Er is inderdaad geen Source/bronknop aanwezig op de afstandsbediening van de Humax 5300c. Dis dan ook een vrij mager uitgevoerde PVR, maar ik ga zo even een RM-H01U koppelen met mijn Tv om te kijken wat er nog meer mogelijk is.

   Vaak gebruikt men een Humax 5050c, de nieuwere 5200c, of 5400c en deze zijn een stuk uitgebreider in hun opties, en dat geld evenzo voor de afstandsbediening. Maar daar heb jij natuurlijk niets aan.

   Ik ga even testen.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 4-4-2019 om 19:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Beste,

   het e.e.a. eens uitgeprobeerd met andere codes en toetsen, maar helaas, wat ik al dacht werd bevestigd. De Tv is niet van ingang te veranderen met de afstandsbediening van de Humax 5300c.

   Wat je weleens kan bekijken is, of het mogelijk is, via de Hotelmode of soortgelijk die ingang vast te leggen waarop de Humax is aangesloten. Ik doe dat altijd bij mijn Panasonic Tv's, zodat deze bij het opstarten al meteen op de juiste ingang staan.

   Willem
   Ondersteuning HumaxGeantwoord op 4-4-2019 om 20:18

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Waar kan ik de TSR functie om live uitzendingen te stoppen vinden? Gesteld op 20-3-2019 om 14:01

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik neem aan dat je hier pauzeren bedoeld? Zo ja, live uitzendingen kun je alleen stoppen/pauzeren, terug en vooruit spoelen (Time Shift) als en een juiste USB stick word gebruikt, of veel beter: een externe harde schijf. Deze dient minimaal 100 GB te zijn en maximaal 500 GB. De WD Elements schijven werken het best. Je kan ook opnemen met de Humax.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 20-3-2019 om 14:21

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Née als ik tijdens Programme naar wc moet moet ik Programme volgens handleifing even kunnen stoppen door op TSR te drukken
   Die echter onvindbaar is. Geantwoord op 21-3-2019 om 00:24

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • Je moet dan gewoon op de spelen/pauzetoets drukken. Maar dat werkt niet zonder schijf. Lees de handleiding dus nog even aandachtig door, want als je de 5300c standaard gebruikt zal Time Shift, dus pauzeren/doorspoelen en terug spoelen niet werken.

   Willem
   ondersteuning HumaxGeantwoord op 22-3-2019 om 08:13

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Kan ik de gehoorondersteuning op de Humax aansluiten of moet deze aan de tv gekoppeld worden? Gesteld op 9-3-2019 om 16:36

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Deze kan ook op de Humax worden aangesloten, maar dan alleen via de digitale uitgang, of via een verloopkabel op de scart aansluiting. Een analoge geluidsuitgang is op de 5300c niet aanwezig.

   Nu weet ik nit exact wat er nodig is voor de hoofdtelefoon, maar is er een verloop vanaf de scart nodig staan op deze pagina een reeks mogelijkheden. Dar even naartoe bellen kan natuurlijk ook: Link

   Willem
   Ondersteuning Humax

   Geantwoord op 10-3-2019 om 18:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • Mensen, ik probeer de handschoen weer op te pakken... Dus zijn er vragen ...

  Willem
  Ondersteuning Humax Gesteld op 1-3-2019 om 17:38

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik had een humax waar ik mijn viedo op aan kon sluiten nu heb ik een humax 5300c maar hier krijg mijn philips videorecorder niet werkend op weet iemand hoe dit wel kan de video recorder heeft geen usb poort Gesteld op 8-2-2019 om 12:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Een videorecorder heeft nooit een USB poort en dient eigenlijk op de Tv zelf te worden aangesloten. Op de 5300c kan eigenlijk nog alleen een DVD recorder worden aangesloten om zo opnames vanaf de Humax te kunnen maken. dat kan met een videorecorder overigens ook, maar afspelen dien je eigenlijk gewoon via de tv te den.

   Overigens gaat bij Ziggo het analoge signaal vervallen of is dat al gebeurt, dus opnemen met een video- of DVD recorder kan straks niet meer op de manier zoals je gewend bent.

   Nog een opmerking: de 5300c is een PVR, ofwel Personal Video Recorder. Je kan ook daarmee dus opnemen. Maar dan dient er een geschikte! externe harde schijf op aangesloten te worden. Je kan dan tevens pauzeren en spoelen.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-2-2019 om 00:31

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Van zender wisselen tijdens opname van een programma. Gesteld op 10-1-2019 om 21:14

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Met welke knop op de humax. Rm-H01U kan ik een film van de vorige dag zien. BV het is nu 5 Jan hoe zet ik hem dan op 4 jan Gesteld op 5-1-2019 om 10:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hello. First I would like to apologize to ask my question in English. I just moved to this lovely country and I didn't have the time to start my Dutch classes.

  In the building I am living there is an antenna for the TV and I would like to watch the free channels (undecoded) Ziggo offers. Since I don't have a TV, but a projector, I would need a decoder to be able to watch the channels through my projector.

  I found a Humax 5300 on a second hand shop and decided to buy it. However, I am not sure if the box is broken or if there is a way to restart it properly. Here is what I am encountering:

  1- I turn it on and the green light appears. In a few seconds the logo of HUMAX appears in the screen
  2- On the lower left of the screen shows "Ver 3.1"
  3- On the lower right of the screen it shows sometimes a "ram test" that goes all the way to 100% and then it shows letter like "dL", "A", "I-", "I+" and "I*". Sometimes the ram test doesn't happen and just the letters appear.
  4- After a few seconds, it restarts and it does the same again for about 3 or 4 times
  5- It stops restarting and the "standby" green light blinks once every 10 seconds more or less. I can't turn it on anymore unless I unplug it from the power source for around 5 minutes.

  I would like to know if there is any way I could save this box or if it's beyond repair? I wanted to factory reset it, but it seems there is no way of doing it without going through the menu.

  Any help is really welcome.

  Dankjewel for the patience and time.

  Doei doei. Gesteld op 30-12-2018 om 19:05

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • "1- I turn it on and the green light appears. In a few seconds the logo of HUMAX appears in the screen
   2- On the lower left of the screen shows "Ver 3.1"
   3- On the lower right of the screen it shows sometimes a "ram test" that goes all the way to 100% and then it shows letter like "dL", "A", "I-", "I+" and "I*". "

   This is normal, but for one time. If it happens again, the can be a software issue, or a problem with te motherboard. Factory rest is impossible now. A repair is to do, but the cost are higher than a other 5300c on marketplace/marktplaats.

   My advice: buy a other one there for 20-25 Euro's.

   Kind regards,

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 3-1-2019 om 19:19

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
 • alles blijft doorlopen bij installatie
  druk ik op harder gaat ie naar 20 (max)
  druk ik zenders in dan doorloopt ie ze allemaal
  opnieuw installeren gedaan lukt niet eens meer
  alles blijft maar doorlopen Gesteld op 27-11-2018 om 15:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • blijft op standby staan krijg het gele lampje niet aan Gesteld op 1-11-2018 om 19:57

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • welke code moet ik gebruiken voor koppelen van afstandsbediening met tv Gesteld op 1-11-2018 om 15:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • dat hangt af van het merk/type. Achterin de handleiding hierboven staan alle codes en de uitleg, en dat is vrij simpel, om de afstandsbediening op de juiste manier in te stellen.

   Als u echter even wat berichten had doorgelezen had u het ook gevonden, daar dit vaker is besproken.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 1-11-2018 om 17:58

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
 • hoe stel ik mijn afstansbediening van Humax in zodat ik maar een afstandsbediening nodig heb Gesteld op 23-10-2018 om 11:40

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • ik zoek een handleiding nederlands-taal voor een Blender merk tefal type bl.3001 220-240V-50-60Hz 400watt ref;BL300138//870 4614 R AdBekkers55@outlook.com Gesteld op 17-9-2018 om 02:01

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Hoe sluit ik mijn radio aan op de irhd 5300cof kan dit niet Gesteld op 14-9-2018 om 19:16

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Lees a.u.b. even de vragen en reacties door, of gebruik de zoekfunctie daar dit al meermaals is genoemd.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 14-9-2018 om 20:33

   Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
 • Hoe sluit ik mijn radio aan op de humaan irhd 5300 c Gesteld op 14-9-2018 om 19:00

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • moeten batterijen in de humax afstands bediening het zelfde zijn als er in zit
  bij voorbaat dank Gesteld op 3-9-2018 om 21:15

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik zou gewone willekeurige AAA batterijen nemen. Het ergste wat kan gebeuren is dat ze gauw op zijn als ze van slechte kwaliteit zijn. Ik zou geen oplaadbare nemen, want die hebben een iets lagere spanning en verliezen sneller vanzelf spanning. Geantwoord op 3-9-2018 om 23:44

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Kan de frequentie en symboolwaarde van Neede niet vinden weet iemand dat Gesteld op 2-9-2018 om 14:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik zou graag een betaalcode kringenomen voor het huren vaniet een film Gesteld op 1-9-2018 om 20:24

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Beste mensen,

  gezien antwoorden op mijn tegenvragen of de vraag om wat meer uitleg, én het laten weten van de afloop wederom weer achterwege blijven, heb ik een aantal vragen en reacties, waar anderen ook niets mee kunnen verwijderd, en geef bij deze aan mijn hulp op dit onderwerp te staken. Ik heb hier absoluut geen zin meer in. Ik zit vaak uren achtereen op veel onderwerpen vragen te beantwoorden, en zie er niets, maar dan ook niets voor terug. Niet eens het fatsoen van mensen even te reageren als ik wat wil weten om zo goed mogelijk te helpen, en dan houd het op wat mij betreft.

  Willem Gesteld op 28-8-2018 om 03:09

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Beste Willem,hoewel ik nooit een vraag stel lees ik altijd de vragen van andere en jouw antwoord daarop.
   Ik leer daar veel van en waardeer erg de kennis die jij daarover hebt
   Ondanks dat je weinig positieve respons krijgt hoop toch dat je deze beslissing wilt heroverwegen.
   Vriendelijke groet Dirk Geantwoord op 28-8-2018 om 10:19

   Waardeer dit antwoord (4)Misbruik melden
  • Beste Dirk,

   sorry voor de wat late reactie. Ik snap je beweegreden deze vraag te stellen, maar als ik blijf plaatsen, blijft het ook zo doorgaan als het gaat en dat is iets wat mij niet bepaald gelukkig maakt. Ik heb jarenlange op allerlei sites geholpen, maar uiteraard ook live, en ik merk een enorme kentering in de houding van mensen en ga nu eens een tijdje aan mezelf denken en dingen doen die mijzelf nog wat geluk brengen. Om voorgaande reden stoot ik dan ook steeds meer onderwerpen af en denk ik nog wel een paar keer na voordat ik ook live klaar sta te helpen. Ik heb het pas weer gemerkt door iemand geheel gratis met een ander project. Heel veel werk en ik weet niet hoeveel gedonder. En dat eist zijn tol.

   Sorry.

   Mvg. WillemGeantwoord op 30-8-2018 om 22:33

   Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
 • Kun je toevallig ook iets van internet "casten" naar de TV via de Humax, vanaf een PC of een mobiel apparaat via het thuis wifi netwerk?
  (Kan wel zonder Humax via een chromecast op de TV.)

  Gerard A Gesteld op 26-8-2018 om 17:27

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Casten zoals met de chromecast kan net. Je kan de Humax wel opnemen in je thuisnetwerk: Link , maar de 5300c is daarin nog wat beperkter als de 5200/5400, daar de 5300 alleen kan ontvangen, niet verzenden. De Humax is sowieso geen mediaspeler maar een PVR met enkele mediaopties. Je kan dus wel wat op de schijf zetten, mits aangesloten bij de 5300c, maar om het daarop te bewaren en bv. een origineel bestand niet te bewaren is niet raadzaam. Je kan bij calamiteiten nl. alleen de gehele schijf formatteren en dus loop je zomaar eens de kans alles kwijt te zijn.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 26-8-2018 om 19:48

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • hoe kan ik radio aansluiten op humax 5300 om digitaal radio te luisteren Gesteld op 24-8-2018 om 11:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dat doe je door de Humax middels de optische uitgang aan te sluiten op een optische ingang van de weergever (receiver o.i.d). Is die aansluiting niet voorhanden op de weergever, dan kun je een verloop scart/cinch(tulp) gebruiken en de Humax op die manier aansluiten. Er wel even van uitgaande dat je de Humax middels HDMI op de Tv hebt aangesloten.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 24-8-2018 om 20:53

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
 • Is humax decoder geschikt om digitaal radio te beluistere Gesteld op 24-8-2018 om 11:56

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • hallo,ik heb een Humax kastje al een aantal jaren voorop staat IRHD 5000-c nu reageert het kastje nergens op niet op de afstand bediening en blijft gewoon op 1 dezelfde kanaal staan.de afstandsbediening is niet gekoppeld kan het ook zijn dat het kastje gewoon niet meer werkt. alvast hartelijk bedankt. Gesteld op 23-8-2018 om 12:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Ik heb een dvd/cd recorder.
  Kan ik deze aansluiten op de humax. Mijn tv heeft geen hdmi aansluiting.
  Bvb bedankt Gesteld op 15-8-2018 om 16:25

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Heb een Humax IHRD-5300C in een kastje geplaatst (stond eerder bovenop het kastje). Met het deurtje dicht doet de afstandsbediening het niet. Na wat google-en begrijp ik dat je een infrarood extender zou kunnen plaatsen om dit probleem op te lossen. Wat ik ook vond bij het gegoogle is dat blijkbaar niet alle infrarood extenders op elke decoder past. Welke infrarood extender past op de Humax 5300C? Alvast dank voor de reactie. Groet, Anita Gesteld op 9-8-2018 om 18:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • het klopt inderdaad dat de Humax modellen werken met een IR signaal. Nu weet ik veel over de Humax, maar ben wat minder thuis in de IR extenders. Maar eigenlijk denk ik dat het geen probleem moet zijn een standaard extender aan te schaffen, mits deze op het oog in de Humax kan worden bevestigt. Maar ik zal anders even zoeken. Ik heb er vast wel info over, want ik kom daar in om.

   Echter zou een goede vakzaak je zo moeten kunnen vertellen wat de opties zijn, en een goede Internetwinkel moet dat ook kunnen.

   Maar ik ga even op zoek. Krijg deze vraag echter zo weinig, dat ook niet alles me bijblijft.

   Mvg. Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-8-2018 om 23:24

   Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Humax HUMAX IRHD-5300C bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Humax HUMAX IRHD-5300C in de taal/talen: Nederlands als bijlage per email.

De handleiding is 2,09 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info