• Ik wil de afstandsbediening van de Humax 5300C koppelen aan de tv, een JVC LT-19HA82U.
    Alle mogelijke codes in de handleiding al geprobeerd, maar geen enkele werkt. Iemand ervaring of de code gevonden?

    Gesteld op 12-9-2019 om 20:54 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • dat kan voorkomen, want niet elke Tv word ondersteund. Het kan dus zijn dat de Tv die je hebt, dan ook niet bediend kan worden met de afstandsbediening van de Humax. Wel vind je soms nog onbekende codes op het Internet, maar die zijn niet altijd eenvoudig te vinden.

      Heb je echter ook een geluidsset en wil je meer, denk dan is aan een Logitech.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics. Geantwoord op 13-9-2019 om 13:35

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dank voor je antwoord, Willem. Heb internet al afgezocht, maar zonder resultaat. Dus w.s. niet mogelijk de Humax afstandsbediening voor deze tv te gebruiken. Jammer en eigenlijk niet van deze tijd. Is een nieuwe tv en geen ouwetje...
      Groet, Alf Geantwoord op 13-9-2019 om 14:39

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag Alf,

      het zou natuurlijk mooi zijn als elk merk en type worden ondersteund. Maar dat is bijna niet te doen met alle soorten doe er zoal te vinden zijn. Dan moet men er al op inspelen, zoals Logitech vaak wel doet. maar deze zijn dan ook gespecialiseerd in systeem/universele afstandsbedieningen. Dat ligt bij Humax toch iets anders. Natuurlijk zonde, want men wil toch vaak met 1 afstandsbediening kunnen werken.

      Overigens is de 5300c er ook alweer even hoor. Deze word overigens nog wel gefabriceerd, en tijdelijk is er een 5300c PVR (i.p.v. NL) met ingebouwde harde schijf van 500 Gb, maar vraag is hoe lang de 5300c nog zal blijven, nu de 5200c en 5400c inmiddels ook uit beeld zijn verdwenen. Maar ik geef toe dat het natuurlijk jammer is als je geen passende code bij je Tv kan vinden en dat ook als een misser kan zien.

      Maar ik heb daar helaas ook geen inspraak in. Misschien dus wellicht toch eens kijken naar een Logitech. Die kunnen, uiteraard afhankelijk van het type, zeer veel.

      Mvg. Willem Geantwoord op 13-9-2019 om 16:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • "Alleen 2 van die dingen op tafel..."

      Valt erg mee. Ik heb er 12 op het moment... (-:

      Wat de nieuwe producten betreft; er is tijdelijk een nieuwe Humax 5300c PVR op de markt gebracht, met ingebouwde harde schijf van 500 Gb. Verder is deze gelijk aan de bestaande 5300c. Maar deze zie je niet op de site van Humax, omdat zij deze niet verkopen en deze dus alleen in de winkels ligt.

      De 5050c was er al uit, en dat geld nu ook voor de 5200c en 5400c. Daarvoor komen, zoals het nu staat, ook geen opvolgers meer. Wel zijn er een 5500c en een 5550c in het leven geroepen. Deze zijn identiek, maar de eerste is speciaal voor Ziggo en draagt dus ook een Ziggo logo. Dit is een eenvoudige decoder, welke alleen geschikt is voor de vrije zenders. Deze is dan ook uitgebracht als 'vervanging' van het analoge signaal, dat bij Ziggo al stapsgewijs verdwijnt, maar wat ook elders steeds meer word afgeschakeld, zoals bv. ook bij Delta, welke ook gebruik maakt van de deze decoder (5550c). Maar deze laatste is ook in de winkel te koop. Maar helaas lijkt het er wel op dat de Humax uiteindelijk uit beeld verdwijnt.

      Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics.

      Geantwoord op 17-9-2019 om 07:23

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info