• ik had een humax waar ik mijn viedo op aan kon sluiten nu heb ik een humax 5300c maar hier krijg mijn philips videorecorder niet werkend op weet iemand hoe dit wel kan de video recorder heeft geen usb poort

  Gesteld op 8-2-2019 om 12:57 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
  • Een videorecorder heeft nooit een USB poort en dient eigenlijk op de Tv zelf te worden aangesloten. Op de 5300c kan eigenlijk nog alleen een DVD recorder worden aangesloten om zo opnames vanaf de Humax te kunnen maken. dat kan met een videorecorder overigens ook, maar afspelen dien je eigenlijk gewoon via de tv te den.

   Overigens gaat bij Ziggo het analoge signaal vervallen of is dat al gebeurt, dus opnemen met een video- of DVD recorder kan straks niet meer op de manier zoals je gewend bent.

   Nog een opmerking: de 5300c is een PVR, ofwel Personal Video Recorder. Je kan ook daarmee dus opnemen. Maar dan dient er een geschikte! externe harde schijf op aangesloten te worden. Je kan dan tevens pauzeren en spoelen.

   Willem
   Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-2-2019 om 00:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info