• Is het mogelijk een programma op te nemen terwijl je naar een ander programma kijkt?

    Gesteld op 9-3-2016 om 11:37 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag,

      vul in de zoekbalk boven de vragen even het zoekwoord 'tuner' in en klik op zoeken in het forum. De eerste vraag/reactie geeft al antwoord op je vraag.

      Mvg. Willem.
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 9-3-2016 om 18:42

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, Onder het vaak waar je de vragen stelt, zie je nog een zoekvlak met 'zoeken in het forum'. Maar ik plaats het antwoord in dit geval wel even opnieuw en haal later de dubbele vragen/reacties wel weer even van de site. De 5300 heeft één tuner en dus kun je in principe alleen opnemen wat je kijkt. Er is een uitzondering op, en dat heeft te maken met de indeling van de zenders (streams) maar je kan het best dus rekening houden met het eerste. Maar als je opneemt en gaat zappen, zullen enkele andere zenders nog te bekijken zijn. Zenders worden n.l. bij elkaar in 'pakketjes' verzonden en dit wordt een stream genoemd. De te bekijken zender moet zich dan dus in dezelfde stream bevinden als de op te nemen zender. Lijkt ingewikkeld en is het zo ook, maar dat wijst zichzelf. Ik raad doorgaans echter aan een 5050 of de nieuwere 5200 of 5400 aan te schaffen daar deze een dubbele tuner bezitten en dus altijd een zender kan worden opgenomen en een ander kan worden bekeken. Deze beschikken tevens over een ingebouwde harde schijf. Maar b.v. Ziggo levert alleen nog de 5300 als 'standaard decoder'. Nu heeft u meteen wat extra informatie. Maar het opnemen met de 5300 lukt dus niet zonder dat er een harde schijf op is aangesloten. Is die aangesloten, dan kun je tevens gebruik maken van de pauze en time shift functie. Als je hier: "Klik op deze LINK bij zoeken in het forum 'harde schijf' invoert, dan zie je een aantal vragen en antwoorden m.b.t. dat onderwerp en daar het recent is besproken, staat het dus bovenaan. Uiteraard kunt u ook de eerdere vragen en antwoorden eens doornemen. Mvg. Willem Geantwoord op 10-3-2016 om 17:38

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info