• Moet ik ook de coax kabel installeren bij gebruik van de wifi dongle

    Gesteld op 26-11-2015 om 06:33 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Ja, uiteraard moet dat. Dat is overigens terug te vinden op dit onderwerp, daar men vaker denkt dat men via de Lan kabel of Wifi Tv kan kijken, maar zo werkt dat niet.

      De decoder dient voor Tv aangesloten te zijn op de kabel, bij een provider welke het DVB-C signaal ondersteund, zoals b.v. Ziggo.

      Op de schotel werkt de decoder dus niet.

      Voorts is het dan nog nodig de juiste frequentie in te voeren alsmede de juiste ID code, ofwel netwerk nummer/netwerk ID.

      De Lan kabel of dongel is er alleen om gebruik te kunnen maken van Interactieve Tv, waarbij je met de kabel aangesloten dient te zijn op het netwerk van Ziggo. Het Internet behoeft echter niet noodzakelijk van Ziggo te zijn.

      Voorts kun je op deze manier de decoder ook opnemen in je netwerk om beperkt bestanden uit te wisselen/te delen. Beperkt, daar de Humax geen echte mediaspeler is.

      Om op te kunnen nemen is een externe harde schijf nodig. Die schijf wordt dan ook gebruikt voor de pauze/time-shift functie. Zonder schijf zal dit niet werken.

      Ook dit is hier allemaal genoemd, evenals andere zeer bruikbare info. Lees dus a.u.b. niet alleen de handleiding, maar ook de vragen en reacties eens door.

      Boven de vragen zie je een lichtgele zoekbalk, alwaar je een zoekwoord kan ingeven. Na op 'zoeken' te klikken, zie je dan een aantal vragen en antwoorden m.b.t. dat onderwerp.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-11-2015 om 08:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info