• Hoe kan ik favorietenlijst1 met 29 voorkeur zenders activeren?
    Nu selecteer ik de zenders met de knop:OPT.+
    Maar de voorkeur werkt.

    Gesteld op 23-10-2015 om 18:54 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Je kunt een aantal zenders onderbrengen in je favorieten, maar het is me niet helemaal duidelijk wat er nu wordt bedoeld.

      In de handleiding vind je de stappen terug hoe te werk te gaan.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-10-2015 om 19:13

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Hallo Willem
      Zelfs bij Ziggo konden ze me niet helpen.
      Ik zet 29 zenders in fav.lijst 1,ik selecteer alles,en ga terug naar de programma's,maar de voorkeurzenders werken niet.
      Ik heb bijv.zender L1(regionale zender)op 11 staan in de fav.lijst,druk ik 11 in krijg ik Ketnet. Geantwoord op 23-10-2015 om 19:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dan zou ik toch even willen zien wat je precies doet, want het zou wel behoren te werken. Niet zo heel lang geleden is het bij de 5200 ook nog aan bod geweest, maar uiteindelijk is het wel zo, dat de zenders in die volgorde blijven staan, zoals deze door de provider worden aangeboden.

      Ja kan alleen in de favorietenlijsten de volgorde wijzigen. Maar je moet Ketnet dan al wel hebben verplaats in de favorieten, want die zit op normaal op 53.

      Nu maak ik er zelf niet zoveel gebruik van, maar ik zal even kijken wat ik kan vinden. Maar er moet iets fout gaan bij het aanmaken, want anders zou Ketnet niet op 11 kunnen staan.

      Controleer dus ook zelf nog even wat er mis gaat en ik ga ook even zoeken. Ik weet veel dingen wel uit mijn hoofd, maar daar ik bij veel apparaten plaatst is niet alles te onthouden.

      Bij Ziggo willen ze vaak niet meer helpen, daar ze het liefs hebben dat we overstappen op de Horizon. Vreemd overigens, want ze leveren de 5300 nog altijd...

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 23-10-2015 om 19:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      Probeer het anders even op onderstaande manier. dat moet lukken, want dat werkt ook bij de 5400 die ik nu heb staan en deze opties zijn, ook al is de decoder/PVR wezenlijk anders, hetzelfde:

      -Ga naar het menu
      -Ga naar instellingen
      -Ga naar zenders bewerken
      -Of ga naar favorietenlijst bewerken

      In het andere geval kun je overigens ook de OK toets gebruiken i.pv. de Opt+ toets.

      De decoder kan, i.t.t wat men eerder meldde ook de favorietenlijst meteen kiezen als deze wordt ingeschakeld. Dat werkt zo:

      De Humax start altijd op met de Favorietenlijst die je hebt ingesteld als je dit doet: kies je zenderlijst door tijdens een uitzending op OK toets te drukken en vervolgens op de grote ronde toets naar links. Kies vervolgens een van de verschenen lijsten en daarna hiervan een zender. je blijft dan in die lijst. Ook na het opnieuw opstarten van de Humax.

      Favorieten oproepen doe je met de optie+ toets en kan volgens mij ook met de OK toets.

      Met de List of OK toets roep je de List (zenderlijst) op.

      Ook kun je in het menu zenderlijst kiezen voor de favorietenlijst.

      Dit zijn de opties en daarmee moet het lukken.

      Gr. Willem.

      Geantwoord op 23-10-2015 om 20:10

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Dag Thei,

      graag gedaan. Ik heb het net eens uitgeprobeerd bij de 5400, en dat ging goed, dus zou het in jou geval misschien nog kunnen misgaan door een software probleem, maar ook dat is op te lossen. Maar dat blijkt dus niet nodig.

      Ik ben blij dat het voor elkaar is en waardeer het zeer dat je dit nog even laat weten. Netjes!

      Veel kijkplezier verder en waarschijnlijk heb je al gezien dat hier al veel info staat, indien nodig.

      Fijn weekeinde.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 23-10-2015 om 20:34

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info