• Ik heb een Humax 5200c, deze zou volgens site van Humax en Ziggo in staat moeten zijn om free to air zenders van UPC/Ziggo (Amsterdam) zonder smartcard te ontvangen. Bij installatie worden wel alle zenders binnengehaald, echter kan ik alleen NPO 1-3 zien. Bij de overige zenders krijg ik de melding E04-4 (smartcard wordt niet herkend). Apparaat al teruggezet naar fabrieksinstellingen, dit heeft geen effect. Wat moet ik anders doen om alle zenders te ontvangen?

    Gesteld op 11-10-2015 om 17:04 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag, vraag is even of je een 5200 of 5300 hebt. Voor de 5200 is er n.l ook een onderwerp. Maar inderdaad zijn de nieuwere Humax modellen geschikt voor de free-to-air zenders van UPC. Welke zenders er precies in dat pakket zitten, durf ik echter niet aan te geven, maar je dient hiervoor uiteraard wel in (oud) UPC gebied te wonen. Woon je in een gebied dat (ook) voorheen al onder Ziggo viel, gaat dit niet op. Als je de link hieronder aanklikt, zie je hoe te werk te gaan en, maar om te weten welke zenders in dat pakket zitten, zul je wellicht even moeten googelen of Ziggo moeten bellen, want het antwoord daarop moet ik je helaas onthouden. Hier: Klik op deze LINK Zie je de stappen welke je moet nemen. Hier: Klik op deze LINK vind je info over de 5200, alwaar al zeer veel is terug te vinden. Heb je dus een 5200, is het raadzaam daar de vragen over de decoder/PVR voor te leggen zodat niet alles door elkaar gaat lopen. Mvg. Willem. Site beheer Geantwoord op 11-10-2015 om 17:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • PS: uiteraard dien je wel veel meer zenders te ontvangen als genoemde. Maar volgens mij woon je niet in (oud) UPC gebied, en dan is een smartcard wel nodig. Je kan zonder smartcard welk wat zenders ontvangen, maar er missen er dan wel een aantal tussenuit.

      Als je zapt zul je dat ook merken, maar Ziggo werkt nog steeds met een smartcard. Dat zou veranderen en is ook heel kort zo geweest, maar is ook al snel weer terug gedraaid.

      Alleen als je in een gebied woont waar je voorheen al gebruik maakte van UPC, is de situatie eigenlijk hetzelfde gebleven, ook na de fusie.

      Mvg. Willem.
      Geantwoord op 11-10-2015 om 18:00

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info