• Ik heb inmiddels begrepen dat je met de Humax 5300 niet naar een zender kan kijken terwijl hij een ander opneemt. Maar bij Ziggo in sommige gevallen wel..(?). Als de programma's in "één stream" zitten. Wat houdt dat in en hoe kom ik er achter welke programma's bij elkaar in een stream zitten?

    Gesteld op 14-3-2015 om 14:39 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Hallo,

      Wat je zegt klopt inderdaad, maar men de laatste zenderwisseling (samengaan Ziggo/UPC) is de stream indeling ook weer iets gewijzigd.

      Een stream staat even simpel gezegd voor een 'pakketje' waarin bepaalde zenders met elkaar worden verzonden. Zo kan b.v. Npo1, NPO2, RTL4 en RTL5 in één stream zitten (dit betreft dus maar een voorbeeld) en als je dan b.v. NPO1 kijkt, kun je b.v. RTL 4 opnemen.

      Alle zenders worden in streams verzonden. Zou je in bovenstaand voorbeeld NPO1 kijken, kun je dus niet SBS opnemen etc. Zou je SBS opnemen, dan kun je dus nog maar beperkt naar andere zenders kijken.

      Laatst stond er op de site van Ziggo nog ene indeling van de zenderstreams, maar ik weet niet of die inmiddels al is aangepast voor de nieuwe indeling.

      Maar googel gewoon even op stream of zenderstream indeling Ziggo.

      Uiteraard blijft het het beste advies een decoder/PVR te gebruiken met een dubbele tuner. Je kan dan altijd een zender opnemen en een ander bekijken, of soms zelfs 2 zenders opnemen en een 3e bekijken. De schijf is dan ook ingebouwd.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 14-3-2015 om 14:51

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag.

      Graag gedaan. Ik zal anders ook even kijken of de nieuwe versie al te vinden is, maar heb er wat minder mee van doen, daar ik de 5400c gebruik.

      Mvg. Willem.

      Geantwoord op 14-3-2015 om 16:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info