• Er is weer een nieuwe update voor de IRHD-5300C .
    Wat zijn de veranderingen na deze update?

    Gesteld op 23-2-2015 om 17:35 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Wat de veranderingen precies zijn weet ik niet maar hierna kon ik een programma opnemen en gelijkertijd naar een ander programma kijken, ook lijkt de ontvanger wat sneller te reageren op commando's Geantwoord op 23-2-2015 om 17:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dag,

      Ik vraag me af welke provider je dan hebt, want voor Ziggo zijn de updates november 2014 al geweest, en er zijn daarna geen nieuwe updates uitgekomen. Ik heb recent nog contact gehad met Humax om bepaalde issues mee te nemen in de volgende updates en het was nog helemaal niet bekend wanneer die gingen uitkomen.

      Als je een andere provider hebt dan Ziggo, dan zou het kunnen dat je nu pas de updates kan downloaden, welke anders zijn als bij Ziggo zelf.

      Je kan met de 5300 nooit een programma opnemen en altijd een ander bekijken, simpelweg daar de 5300 en 5100 maar over één tuner beschikken.

      Het kan wel voorkomen dat je bepaalde zenders nog kan opnemen terwijl je en ander bekijkt, maar dat heeft met de streams te maken (zenderindeling) en niets met een nieuwe update. Als b.v. NPO1, 2 en 3 en RTL4 in een stream zitten, kun je dus NPO1 kijken en b.v. RTL4 opnemen, maar dit gaat echt niet altijd op. Daarvoor zul je dan toch echt de 5050, 5200 of 5400 moeten hebben welke over 2 tuners beschikken.

      mvg. Willem. Geantwoord op 23-2-2015 om 19:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als provider heb ik ziggo.
      De updates in november 2014 heb ik toen ook geinstalleerd versie 1.0026

      De nieuwe update heb ik geinstalleerd op 22-02-2015.
      Software versie 1.00.28
      Geantwoord op 24-2-2015 om 10:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dat is inderdaad een andere versie. Bij andere decoders nog geen meldingen gezien, maar ook hiervan niet. Ik zal eens navraag doen hoe dat zit, maar heb jij wellicht de zenderwisseling (samengaan Ziggo/Humax) al aan d hand gehad? daarna ontstaan n.l. soms wat issues en wellicht is het daarop gericht.

      Ik ga er nu van tussen, maar kijk het dus even na.

      In ieder geval dank voor de reactie.

      mvg. Willem. Geantwoord op 24-2-2015 om 11:31

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het klopt inderdaad. Men had alleen nog niet verwacht dat deze update update zo snel op het netwerk van Ziggo zou komen. Wat er allemaal is veranderd weet ik nog niet, maar in ieder geval is de functie van de dongel verbetert en zijn er wat kleine aanpassingen gedaan.

      Ik weet binnenkort meer.

      Mvg. Willem.
      Fijne dag. Geantwoord op 24-2-2015 om 11:37

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info