• Ik ben van Ziggo overgestapt op Caiway glasvezel. Allemaal UTP-kabels getrokken, Humax digitale interactieve recorder aangesloten op de glasmodem, drie uur verder en geen tv!

    Ik heb de juiste frequentie voor Twente (369000), juiste netwerk-id (9004) en symboolwaarde (6875) en krijg vervolgens de melding: "geen zenders gevonden"

    Iemand een idee?

    Gesteld op 7-2-2015 om 22:03 in forum Humax HUMAX IRHD-5300C Misbruik melden
    • Dag,

      Caiway ondersteund de Humax decoders wel, want zij leveren zelfs de Humax decoders aan hun klanten.

      Maar ik vraag me een beetje af hoe alles is nu is aangesloten, want ik lees iets over UTP kabels, maar met alleen die kabel zal de decoder niet gaan werken. De Humax is een kabel decoder en kan vaak gewoon werken met glasvezel, daar deze aansluiting, meestal in de meterkast, overgaat in coax en die kabel is nodig om beeld te verkrijgen.

      De UTP kabel die op de decoder kan worden aangesloten is er enkel voor om gebruik te kunnen maken van Interactieve Tv (Ziggo) omdat de opdrachten van de Humax worden verzonden via het Internet. Maar ook dan loopt de ontvangst gewoon via de kabel.

      Ook kun je de decoder opnemen in je netwerk als je deze op het modem aansluit middels een UTP kabel, maar alleen met de aansluiting van die kabel zal de decoder dus nooit kunnen gaan werken.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 7-2-2015 om 23:11

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info