• Mijn Huawei ascent G510 laadt niet meer.
    Als je de lader aansluit blijft het toestel aan. Haal je de lader eruit dan geeft hij aan: na 30 schakel ik uit. Lader erin en dan gaat die melding weg maar laad het toestel niet bij. Na een half uur de lader laten zitten dan nog krijg je de melding na 30 sec schakel ik uit.

    Telefoon is niet gevallen, of geforceerd met iets. Hoe kan dit?

    De oplader is goed. Geblazen in de laad ingang. Batterij er opnieuw in gedaan. Aan en uit gezet.

    Gesteld op 12-8-2014 om 19:21 in forum Huawei Smartphone Misbruik melden
    • ik ben ook naar een antwoord aan het zoeken maar ik vind het maaar niet maar ik heb al een nieuwe gsm maar wie iets weet ik wil mijn huawei terug in leven Geantwoord op 13-5-2015 om 18:37

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • die van mij is dat hij na een halve da laden alleen maar op 20% staat en als ik hem er uit haal gaat hij ook uit... ik ben nu ook opzoek naar een antwoord en kan het ook nergens vinden.. Geantwoord op 23-6-2015 om 15:57

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde met mn honor 8. Ok liet hem in het water vallen. Na 2 dagen deed alles het weer. Behalve die batterij als die niet in de lader zit doet die het niet. Dit komt door de batterij of door het moederbord Geantwoord op 23-7-2017 om 14:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info