• Goedendag,

  Ik heb een Huawei Y5 DRA-L21 smartphone uit 2018.

  Deze wil ik graag via wifi connecten met mijn Mobiele projector Mobile cinema i70. Een kleine mini projector voor onderweg.

  Echter wil dat maar niet lukken; mijn Huawei telefoon geeft steeds 'device not supported' aan.

  Als ik mijn oudere telefoon (een LG optimus G-pro E986 uit 2014 met Android-versie 4.1.2 ) connect met de Mobile cinema i70 werkt dit echter wél prima...

  Hoe kan dat? Waarom werkt een oud toestel wel en mijn veel nieuwere toestel Huawei Y5 met nieuwere versie van Android (Android 8.1.0) niet?

  Wie kan mij helpen en weet wat de oorzaak hiervan is?

  Mvg
  Marcel

  Gesteld op 8-11-2019 om 20:37 in forum Huawei Y5 2018 - DRA-L21 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info